Neler Yeni

hangi hatta geçmeliyim (türkcell, telekom, vodafone, bimcell)

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
arkadaşlar bimcell kullanıyorum ilk başta 25 gb ı gençlere 123 tl ye veriyorlardı çok iyiydi ama noluyo anlamadım bunlarda geçirmeye başladılar 240 lira diyo güya genç paketi kasım ayına özel türkcell türktelekom faan 20 gb ları 150-170 tl lere 1 yıl taahütlü faturalı hatla veriyolardı ayın 20 siyde dedim 29una kadar zaman varmış az daha kullanıyım sonra unuttum geçmeyi şimdide fiyat artmış 20 gb int okey dk sms önemi yok 250 bile yeter sizce hangi operatör en f/p güncel bi kampanya yada beklemem gereken bi kampanya varmıdır?

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
arkadaşlar bimcell kullanıyorum ilk başta 25 gb ı gençlere 123 TL ye veriyorlardı çok iyiydi ama noluyo anlamadım bunlarda geçirmeye başladılar 240 lira diyo güya genç paketi kasım ayına özel türkcell türktelekom faan 20 gb ları 150-170 TL lere 1 yıl taahütlü faturalı hatla veriyolardı ayın 20 siyde dedim 29una kadar zaman varmış az daha kullanıyım sonra unuttum geçmeyi şimdide fiyat artmış 20 gb int okey dk sms önemi yok 250 bile yeter sizce hangi operatör en f/p güncel bi kampanya yada beklemem gereken bi kampanya varmıdır?
Hocam forumda bununla ilgili indirim olduğu zaman konu açılıyor genelde. Operatörlerin internet sayfalarında yeni geçenlere özel kampanyalar vardır. Oraya bakıp karar verebilirsiniz.

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkcellin fp olmadığı kesin
çok doğru hocam 🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam forumda bununla ilgili indirim olduğu zaman konu açılıyor genelde. Operatörlerin internet sayfalarında yeni geçenlere özel kampanyalar vardır. Oraya bakıp karar verebilirsiniz.
oralarda çok geçirmece peşindeler hocam hani bildiğiniz bi kampanya veyahut bayii ye gidip alırsak daah uyguna gelicek paketler varsa diye sordum yoksa istemeye istemeye boktan bimcell de kalıcam

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
çok doğru hocam 🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

oralarda çok geçirmece peşindeler hocam hani bildiğiniz bi kampanya veyahut bayii ye gidip alırsak daah uyguna gelicek paketler varsa diye sordum yoksa istemeye istemeye boktan bimcell de kalıcam
kampanya bitmediyse tt de 20gb 123 tl idi bak istersen geçen şubenin önünden geçerken görmüştüm

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kampanya bitmediyse tt de 20gb 123 TL idi bak istersen geçen şubenin önünden geçerken görmüştüm
şuan internette numara taşıma ve yeni numara alışda öyle yok babuş

ANYA

80+ Bronze
mesela twitch yada instrgram full gezdiğim için sınırsız paket var onları ondan vodafone kullanıyorum
az gezerim değişik bakıyorum dersen bimcell

Top Bottom