Neler Yeni

Hangi HAWK koltuğunu Almalıyım ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ilk geldiğinde bile plastik kokusu yoktu, kilonuz ve boyunuzu bilemiyorum ama oturduğunuz yer gerçekten büyük ,boy için ise 190 üzeri değilseniz gayet yeterli, aklınızda soru var ise sorabilirsiniz
1.65 66 kiloyum hali üstünde nasil olur knk bide ayaklar demirmi , geriye yatma varmi yada sallanma falan kolcaklarin hareketleri nasil teşekkürler

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Cengiz Balkiraz
V1-V6 arası renkle ilgili C'yi bilmiyorum
Teşekkürler. Epeyce yorum yazılmış. Kafam çok karıştı gerçekten. HAWK almaya kesin gözüyle bakıyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.5 yıl hawk fab v1 kullandım, ilk başlarda süngeri mekanizması falan iyiydi daha sonralarında mekanizmasının bakımını yaptım ama çıkan sesleri ve sabitlenen yerde kalmama problemleri devam etmişti. Süngeride biraz çabuk sönüyor bu fiyatlarda biraz daha kaliteli ofis koltukları denenebilir.
Düşündürücü :(

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
1.65 66 kiloyum hali üstünde nasil olur knk bide ayaklar demirmi , geriye yatma varmi yada sallanma falan kolcaklarin hareketleri nasil teşekkürler
halı üstünde denemedim, ayaklar demir tekerlekler plastik, geriye yatma var sol tarafta kol gibi bir şey var onu yukarı kaldırıyorsun ve ne kadar esnetmek istiyorsan yaslanıp kitliyorsun, kol kolcaklarını da ileri geri yapabiliyorsun , yukarı aşağı mekanızmasıda var.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
halı üstünde denemedim, ayaklar demir tekerlekler plastik, geriye yatma var sol tarafta kol gibi bir şey var onu yukarı kaldırıyorsun ve ne kadar esnetmek istiyorsan yaslanıp kitliyorsun, kol kolcaklarını da ileri geri yapabiliyorsun , yukarı aşağı mekanızmasıda var.
Kaç derece yatıyo biliyo musun

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
yani denemedim benim için önemli de değildi ondan bakmamıştım şöyle bir video buldum aşağı yukarı bu kadardır
Yatıp o şekilde kitleme mekanizması var mı hawktaki gibi
Kitap okurken güzel olabilir daha önce deneyimlemedim

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mithat Özdemir
Selamlar. Bir oyuncu koltuğu almak istiyorum. Hem oyun oynamayı seviyorum hem de bölümümden dolayı bilgisayar başında epeyce oturacağım. Rahat bir şeyler arıyorum. Düşündüğüm modeli aşağıya bırakıyorum. Sizce bu düşündüğüm model alınır mı ? Sizin önerdiğiniz farklı bir modeli varsa da atabilirsiniz. Bütçem linkteki kadardır. Şimdiden teşekkürler.

Forumda başka bir konuda 78 kilo adamın sandalyesinin çöktüğünü okudum. Gerçekten böyle bir sorunla karşılaşır mıyım ?
kral bende hawk var hiç memnun değilim yine de sen bilirsin ben amazon primela uyguna aldığım için yine iyi idare ediyo

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Cengiz Balkiraz
kral bende hawk var hiç memnun değilim yine de sen bilirsin ben amazon primela uyguna aldığım için yine iyi idare ediyo
Ne gibi sıkıntıları var hocam ? Bunun muadilini bulabilmiş değilim çünkü. IKEA'daki güzel geldi ama bütçeyi zorluyor maalesef.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Cengiz Balkiraz
Bu da belki biraz zorlayabilir maalesef. Taksitle alacağım için sıkıntı oluyor.

Bir de hocam bu nicknameli yastıkları kendileri mi bize sorup gönderiyor yoksa insanlar kendi mi yaptırıyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,839
Üyeler
164,206
Son üye
vkarnn
Top Bottom