Neler Yeni

Hangi hazır sistemi almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Suleyman
Bütçe
50000

Ekler

• IMG_1722.jpeg
    IMG_1722.jpeg
    297.3 KB · Hit: 33

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
ulaş dursun
4070tis olanı tercih et aynı fiyatlar zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Özkan
Hocam yanına 2k monitör çekersen bence 4070ti super'li sistemi almak daha mantıklı zaten işlemci yükseltmek ekran kartı yükseltmekten daha ucuz eğer sonradan yükseltme gibi bi şansın varsa. Yükseltmesen bile özellikle 2k'da gayet güzel götürür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Suleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yanına 2k monitör çekersen bence 4070ti super'li sistemi almak daha mantıklı zaten işlemci yükseltmek ekran kartı yükseltmekten daha ucuz eğer sonradan yükseltme gibi bi şansın varsa. Yükseltmesen bile özellikle 2k'da gayet güzel götürür.
Hocam sistemin içindeki ram ssd ve psu nasıldır ayrıca soğutma olarak ne kullanılmış anlayamadım ayrıca asusun prime serisi anakartları kötü diye biliyorum o yüzden çok tereddütte kaldım bilemiyorum hala

Rogas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Rogas
Bu bütçede bu anakart okeymi arkadaşlar sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biostar için yazdım

Rogas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Rogas
Bioastar için yazdım hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Suleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bütçede bu anakart okeymi arkadaşlar sizce

Biostar için yazdım
Biostar gayet önerildi hem 4 ram slot varmış hem 2 m2 slot bu fiyata güzel bir anakart olduğu söylendi sistemi alınca anakartı 0 olarak satabilirsem bilmiyorum satılır mı msi pro b650 gaming plus wifi ile değiştirmeyi düşündüm aslında hazır sistem oldugu için şuan değişmiyor

Biostar olan sistemde değişse hoşumu gidecek tek parça anakart zaten ama oda gayet yeterli diğer sistemde tek güçlü olan şey ekran kartı diğerleri biraz vasat gözüktü gözüme (bilgisizsem kusura bakmayın)

Kasa görüntü falan çok mükemmel duruyor ama diğerlerine bir şey diyemem

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Özkan
Hocam sistemin içindeki ram ssd ve psu nasıldır ayrıca soğutma olarak ne kullanılmış anlayamadım ayrıca asusun prime serisi anakartları kötü diye biliyorum o yüzden çok tereddütte kaldım bilemiyorum hala
Hocam psu çoğu kişinin önerdiği bir psu değil bence pek sorun yaşamazsınız ama genel kanaat öyle prime serisi anakartlar da bildiğim kadarıyla m2 desteğinden dolayı çok tercih edilmiyor 7600 giriş seviye bir işlemci sayılır am5 platformunda sıkıntı yaşamazsınız ram de çok iyi sayılmazmış aslında. işlemci soğutucusu da evercool cs-02 rainbow biraz daha bütçeyi aşıp şu sistemi konfigüre edebilirsiniz aslında: https://www.gamegaraj.com/urun/warrior-7a-rtx-4070ti-super/

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Suleyman
Bioastar için yazdım hocam
Bu sistem nasıl hocam

Hocam psu çoğu kişinin önerdiği bir psu değil bence pek sorun yaşamazsınız ama genel kanaat öyle prime serisi anakartlar da bildiğim kadarıyla m2 desteğinden dolayı çok tercih edilmiyor 7600 giriş seviye bir işlemci sayılır am5 platformunda sıkıntı yaşamazsınız ram de çok iyi sayılmazmış aslında. işlemci soğutucusu da evercool cs-02 rainbow biraz daha bütçeyi aşıp şu sistemi konfigüre edebilirsiniz aslında: https://www.gamegaraj.com/urun/warrior-7a-rtx-4070ti-super/
Ne önerirsiniz bu sisteme özelleştirme olarak

Bu fiyat bandına çıkınca 4070 tis bir sistem olsun istiyor insan ama diğer parçalar biraz patates kalıyor sonrasında

Ekler

• IMG_1711.jpeg
    IMG_1711.jpeg
    367.8 KB · Hit: 11
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Suleyman
Bence benim attığım R7 9700x li sistem gayet hoş tek giriş seviye kalan anakart oda değiştirmesi zorlayacak bir ürün değil o yüzden o daha mantıklı gibi geldi

Güzel hocam eksiksiz bir sistem bence
Evet bu sistemde eksiksiz ama bilemedim r7 9700x de aklımı çelmiyor değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,338
Üyeler
163,647
Son üye
Ugri