Neler Yeni

Hangi hisseleri almalıyım

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
hocam bakan istifa etmiş gördüğüme göre şu anda global piyasada dolar bi 30.80 ile 31 seviyesinde yükselmiş gözüküyor borsaya olumsuz yansır gibi pazartesi hisselerin fiyatları düşücek o düşüşte hisseleri toplarsanız kaar edersiniz gibi
Fatih Kara geldi hemen inşallah bir düşüş olurda tam alınacak an olur çünkü hisselerin şuan önü açık
Mesaj otomatik birleştirildi:

sepet yap tüm paranla tek hisseye girme paranı kategorilere böl kenarda her zaman nakit bulundur.
Şuan aklımda MIA ard ve de doas vardı ve MIA ard ye göre daha hızlı arttığı için MIA ve doas alacağım

Bütçem 7k demiştim ama nakit ilk denemem olduğu için bütçeyi 6k ya çektim 5k sı ile MIA 1k ilede 2 3 tane de doas hissesi alacağım

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Donald
Fatih Kara geldi hemen inşallah bir düşüş olurda tam alınacak an olur çünkü hisselerin şuan önü açık

Şuan aklımda MIA ard ve de doas vardı ve MIA ard ye göre daha hızlı arttığı için MIA ve doas alacağım

Bütçem 7k demiştim ama nakit ilk denemem olduğu için bütçeyi 6k ya çektim 5k sı ile MIA 1k ilede 2 3 tane de doas hissesi alacağım
arkadaşlar nerden geliyor bu cesaret 7k bütçen var 5k sı ile tek hisse alıyorsun. bi sakin ol grafiklere bak, alım yapmak için destek bölgelerini bekle haberlere bak. Belki hisseleri aldın bile, bak merkez bankası başkanı istifa etti. borsayı çok etkilemez ama, antartika'daki penguenin ayağı kırıldı diye düşen bir borsanın içindeyiz. sakin ol. sepet yap tüm paranla tek hisseye girme paranı kategorilere böl kenarda her zaman nakit bulundur.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
arkadaşlar nerden geliyor bu cesaret 7k bütçen var 5k sı ile tek hisse alıyorsun. bi sakin ol grafiklere bak, alım yapmak için destek bölgelerini bekle haberlere bak. Belki hisseleri aldın bile, bak merkez bankası başkanı istifa etti. borsayı çok etkilemez ama, antartika'daki penguenin ayağı kırıldı diye düşen bir borsanın içindeyiz. sakin ol. sepet yap tüm paranla tek hisseye girme paranı kategorilere böl kenarda her zaman nakit bulundur.
Nakitim var
Şuan herkes diyor zaten bütün yatırımcılarda diyor MIA teknoloji yükselecek
Ve de şu dediğini kabul ediyorum paramın çoğunu MIA ya atacağım ama yükseleceği belli ve de getirisi güzel olacak sonrada oradan gelen parayı harcamak yerine bu seferde doas, Tofaş,ard yazılım gibi şirketlere yatırım yapacağım

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Donald
Nakitim var
Şuan herkes diyor zaten bütün yatırımcılarda diyor MIA teknoloji yükselecek
Ve de şu dediğini kabul ediyorum paramın çoğunu MIA ya atacağım ama yükseleceği belli ve de getirisi güzel olacak sonrada oradan gelen parayı harcamak yerine bu seferde doas, Tofaş,ard yazılım gibi şirketlere yatırım yapacağım
iyi kanka sen bilirsin ilk -10% da satıp kumar bu demede

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,305
İsim
Emre
Discord
necromancerr
DOAS tan 1-2 adet ekle ancak çok fazla alma ortalamanı yükseltmemeye bak sadece şuanda kuş uçsa piyasa etkileniyor ayrıca DOAS uzun vade hissesi olarak bakıyorum ben (YTD)

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
DOAS tan 1-2 adet ekle ancak çok fazla alma ortalamanı yükseltmemeye bak sadece şuanda kuş uçsa piyasa etkileniyor ayrıca DOAS uzun vade hissesi olarak bakıyorum ben (YTD)
Neyin ortalamasını yükseltmiyim

iyi kanka sen bilirsin ilk -10% da satıp kumar bu demede
Yok kanka da paranın 5k sını hala MIA ya yatirmakda kararsızım dediğin gibi paylaştırsam çok güzel olur ama MIA ya hep artacak diyorlar

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,305
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Neyin ortalamasını yükseltmiyim

Yok kanka da paranın 5k sını hala MIA ya yatirmakda kararsızım dediğin gibi paylaştırsam çok güzel olur ama MIA ya hep artacak diyorlar
Aldığınız hisselerin dengelemeye bakın

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,305
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dengelemek derken mesela 1 i 40 TL ise hepsimi o civarlarda olsun

Eğer öyleyse neden bunu yapmalıyım
yok hepsi öyle olmasına gerek yok sadece dediğim elinizdeki mesela bir hisseyi önceden düşükten aldıysanız sonrasında üstüne eklerken çok yüksek fiyattan eklememeye çalışın ufak ufak ekleyin ancak birden çok fazla satın alım yapmayın biraz gerilemesini bekleyin fazla alıcaksanız

• Beğen
Reaksiyonlar: egle

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
yok hepsi öyle olmasına gerek yok sadece dediğim elinizdeki mesela bir hisseyi önceden düşükten aldıysanız sonrasında üstüne eklerken çok yüksek fiyattan eklememeye çalışın ufak ufak ekleyin ancak birden çok fazla satın alım yapmayın biraz gerilemesini bekleyin fazla alıcaksanız
Peki şimdi ben bu hisselerden kaç tane alayım toplam bütçe 6k

Ekler

• Screenshot_2024-02-02-00-33-41-706_com.getmidas.app.jpg
    Screenshot_2024-02-02-00-33-41-706_com.getmidas.app.jpg
    229.1 KB · Hit: 26

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,305
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Peki şimdi ben bu hisselerden kaç tane alayım toplam bütçe 6k
Yönlendirmem hoş olmaz sadece almayı düşündüğün şirketin geçmişini incele daha önce neler yapmış ne kadar borcu var gibi kafana yatarsa al

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
Yönlendirmem hoş olmaz sadece almayı düşündüğün şirketin geçmişini incele daha önce neler yapmış ne kadar borcu var gibi kafana yatarsa al
Yap ya sadece tavsiye niteliğinde yani

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,305
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yap ya sadece tavsiye niteliğinde yani
Uzun vadeli Temettü almak istiyorsanız DOAS Eregl gibi şirketlere bakabilirsiniz gene burası sizin araştırmanıza aklınıza yatması gerekiyor al sat tarafıyla ilgilenmediğim için yorum yapamayacağım (YTD)

• Beğen
Reaksiyonlar: egle
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,638
Üyeler
161,104
Son üye
yusuf_bbey1
Top Bottom