Cambly'nin fiyatının çok yüksek olduğunu düşünüyorum ancak imkanınız varsa iyi gelecektir. Ancak Cambly başlı başına yeterli değil çünkü anadili İngilizce olan birisiyle konuşmak zaten kolay bir şey. Azıcık İngilizce kelimeleri ve telaffuzlarını öğrendikten sonra o insanlarla konuşmak çok basit. Asıl önemli olan aksanı farklı insanları anlayabilmek olduğunu düşünüyorum çünkü şimdiye kadar lise öğretmenim hariç İngilizce aksanı muhteşem birisiyle karşılaşmadım, onun da ana dili İngilizceydi.
4 yıl kadar önce oyundan İngiliz, Fransız, Alman arkadaşlar edindim ve o günden beri WhatsApp grubumuz üzerinden İngilizce olarak konuşuyoruz. Bazen sesli mesaj bazen sadece yazı ile ancak şunu söyleyebilirim okulda, kursta veya Cambly'de öğrendikten sonra bir İngiliz'in sokak İngilizcesini anlamanız mümkün değil. Onu yaşayıp, konuşarak deneyimlemeniz ve zamanla öğrenmeniz gerekiyor ki bunun için de arkadaş edinip sosyal medya üzerinden konuşmanız gerek. Belki Phasmobhobia vs. gibi co-op oyunlarda da rastgele odalara girip sohbet edebilirsiniz.