Neler Yeni

Hangi internet alt yapısını almalıyım ?

4ghost.cs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Metin s
Uzun süredir yurt dışında oldugum in Türkiye deki internet alt yapısının hangisi daha az sorunlu sorunsuz bilmiyorum

Bulunduğum bölgede Superonline fiber alt yapısı yok turktelekom , Uydunet mi TV mi adını tam hatırlamıyorum böyle markalar var . Sizce hangisini aracıyı kullanmak mantıklı olur

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Süperonline fiber varsa öneririm. Türknet yapa varsa onu da öneririm.

MeYuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mert YÜKSEL
Kablonet tavsiye edebilirim. Ama bölgenizde ki altyapı çok önemli sağlamsa vaad edilen hızı sonuna kadar alıyorsunuz

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Uzun süredir yurt dışında oldugum in Türkiye deki internet alt yapısının hangisi daha az sorunlu sorunsuz bilmiyorum

Bulunduğum bölgede Superonline fiber alt yapısı yok turktelekom , Uydunet mi TV mi adını tam hatırlamıyorum böyle markalar var . Sizce hangisini aracıyı kullanmak mantıklı olur
altyapı varsa kablonet en kötünün en iyisi olarak onu tavsiye ederim türkiyede maalesef sorun çıkartmayan bir internet yok

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bulundugun yerde super online varsa tercih et yoksa kablonet oda yoksa gerisi turktelekom altyapisi kullaniyor turknet milenicon vodafone turkcell hepsi turktelekom vdsl altyapisini kullaniyor cogu ilde

Top Bottom