Neler Yeni

HANGİ İNTERNET FİRMASINI KULLANIYORSUNUZ?

HANGİ FİRMAYI KULLANIYORSUNUZ?

• KABLONET

Oylar: 12 10.8%
  • SÜPERONLİNE

Oylar: 18 16.2%
  • TÜRKTELEKOM

Oylar: 25 22.5%
  • VODAFONE NET

Oylar: 4 3.6%
  • TURKNET

Oylar: 28 25.2%
  • COMNET

Oylar: 5 4.5%
  • MİLLENİCOM

Oylar: 3 2.7%
  • GIBIRNET

Oylar: 4 3.6%
  • D-SMART NET

Oylar: 1 0.9%
  • NETSPEED

Oylar: 8 7.2%
  • ORİS NET

Oylar: 1 0.9%
  • DİĞER...

Oylar: 2 1.8%

• Oy kullanan toplam üye
    111

YazılımKafa

80+ Silver
İlk önce Eğer VDSL kullanmıyorsanız fiber hizmet adı altında hizmet veriyorsa kendi altyapısıdır. Şuan bu değerlere göre bence arıza kaydı açın arayıp. Eğer bütçe sorunun yok ise 100/20 alabilirsin 60 TL fark ile her ay.
fiber ama kendi altyapısı değil. fiberde tt altyapısı da kullanıyor. ek olarak upload için 60₺ vermem. Turkcell kendisi zaten o upload ı veriyor. Upload için ek para istemek saçma bence. 4 mbps upload mı kaldı? Diğer firmalar en az 8 veriyor.

Farex

80+ Silver
fiber ama kendi altyapısı değil. fiberde tt altyapısı da kullanıyor. ek olarak upload için 60₺ vermem. Turkcell kendisi zaten o upload ı veriyor. Upload için ek para istemek saçma bence. 4 mbps upload mı kaldı? Diğer firmalar en az 8 veriyor.
Reisim kablonet Sadece TT altyapısıında DSL hzimeti veriyor o da 24 MBPS e kadar sadece onun dışında hizmet sağlıyorsa 24 MBPS üstü ise kesin kendi altyapısı zaten ben 10 senedir kullanıyorum il müdürlüğünde bile adam buldum herşeyine hakimim firma ile alakalı seninki kablonetin altyapısı sana tavsiyem müşteri hizmetlerini ara de ki internetimde kopmalar oluyor onlar hat değerlerine kontrol etsin sonra diceklerdir arıza kaydı oluşturmamız lazım sen tamma de sana evde olucakmısınız müdahale için eve gelicekler derler ama eğer sinyal kaybı gibi sinyal sorunu kaynaklı sorun der ise %95 gelmiyorlar dışarıda saha dolabından hallediyorlar sonrasında oluştur düzelir internetin.

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Furkan Demir
İNTERNET FİRMASI İSMİ : TURKSAT KABLONET

KULLANDIĞINIZ PAKET: MEVCUT MÜŞTERİLERE ÖZEL HIZLI VE NET KAMPANYA

NE ZAMANDIR KULLANDIĞINIZ: 2018'DEN BERİ

NE KADAR ÖDEDİĞİNİZ: 155₺

NE KADAR MEMNUNSUNUZ: ÇOK MEMNUNUM ŞUANA KADAR HİÇBİR SIKINTI ÇIKARMADI

1704917547937.png

Farex

80+ Silver
Şöyle bu konuda biraz haklısınız fakat dediğim gibi 20 mbps upload eğer gpon değilse hiçbir firma vermiyor ama kablonet neredeyse her altyapısında bu hizmeti sağlıyor 100/10 önceden vardı şuan varmı bilmiyorum onun fiyatı daha uygun olabilir varsa ama ben geçtiğime memnunum açıkçası çok rahat fotoğraf yedekleme güncelleme yapıyorum ama öncesinde 5 mbps kullanıyordum sadece acil işlerimde farkettirdi o da çok değil geçmesemde olurmuş 5 mbps idare eder.

YazılımKafa

80+ Silver
Reisim kablonet Sadece TT altyapısıında DSL hzimeti veriyor o da 24 MBPS e kadar sadece onun dışında hizmet sağlıyorsa 24 MBPS üstü ise kesin kendi altyapısı zaten ben 10 senedir kullanıyorum il müdürlüğünde bile adam buldum herşeyine hakimim firma ile alakalı seninki kablonetin altyapısı sana tavsiyem müşteri hizmetlerini ara de ki internetimde kopmalar oluyor onlar hat değerlerine kontrol etsin sonra diceklerdir arıza kaydı oluşturmamız lazım sen tamma de sana evde olucakmısınız müdahale için eve gelicekler derler ama eğer sinyal kaybı gibi sinyal sorunu kaynaklı sorun der ise %95 gelmiyorlar dışarıda saha dolabından hallediyorlar sonrasında oluştur düzelir internetin.
Dostum firmayı bildiğine eminim. Belli ki eski abonesin. Muhtemelen eskiden dediğin gibi sadece kendi altyapısını kullanıyordu. Ama şuan tt nin fiber altyapısını kullanıyor. Hem de 1000 mbps e kadar. Ben kendi altyapımın hangi firma olduğunu biliyorum . Zaten paket seçerken tt altyapısı paketi olarak seçiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle bu konuda biraz haklısınız fakat dediğim gibi 20 mbps upload eğer gpon değilse hiçbir firma vermiyor ama kablonet neredeyse her altyapısında bu hizmeti sağlıyor 100/10 önceden vardı şuan varmı bilmiyorum onun fiyatı daha uygun olabilir varsa ama ben geçtiğime memnunum açıkçası çok rahat fotoğraf yedekleme güncelleme yapıyorum ama öncesinde 5 mbps kullanıyordum sadece acil işlerimde farkettirdi o da çok değil geçmesemde olurmuş 5 mbps idare eder.
diğerleri 8 veriyor turkcell gponda 20 normalde 10 veriyor. 4 veren hiç görmedim. Gördüğüm firmalar arasında 4 veren sadece kablonet var. Ve bu bence 2024 yılında kabul edilebilir bir şey değil

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

Alıntıyı görüntüle
ya nasıl 155tl biz iyi dolandırıyolar galiba zoruma gidiyor bak .d

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
TurkNet

35Mbps VDSL

2020

300Tl

7/10

33/6 Mbps alabiliyorum, dağ başı bir yerde TürkTelekom altyapısı ile kullandığım için memnunum. Ping değerlerim iyi, mahallede internet kullanan iki arkadaşımın biri TT diğeri Superonline kullanıyor ve ikiside bu hızları alamamanın yanında sürekli kesinti ve fazla pingle uğraşıyorlar. Bulunduğum yerde en iyi hizmeti bu veriyor sanırım.

Not: 2022 öncesine kadar teknik destek konusunda fiyaskoydular, port olsaydı değiştirecektim. Sonradan bu konuda geliştiler, istediğimde kendimi aratabiliyorum.

Not 2: Tanrı Türk Telekom'u lanetlesin.

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
mert

Alıntıyı görüntüle
Bu kadar ucuza eski musterisin diyemi

Farex

80+ Silver
Dostum firmayı bildiğine eminim. Belli ki eski abonesin. Muhtemelen eskiden dediğin gibi sadece kendi altyapısını kullanıyordu. Ama şuan tt nin fiber altyapısını kullanıyor. Hem de 1000 mbps e kadar. Ben kendi altyapımın hangi firma olduğunu biliyorum . Zaten paket seçerken tt altyapısı paketi olarak seçiliyor

diğerleri 8 veriyor turkcell gponda 20 normalde 10 veriyor. 4 veren hiç görmedim. Gördüğüm firmalar arasında 4 veren sadece kablonet var. Ve bu bence 2024 yılında kabul edilebilir bir şey değil

Evet sadece kablonet 4 değil 5 veriyor. Dostum bu arada yanlış biliyorsun Kablonetin öyle bir anlaşması yok TT altyapısı olarak sadece VDSL kullanıyor çünkü benim işyerimde TT gpon vardı ve ben kabloneti aradığımda altypaınız yok dedi sadece kendi altyapısı olduğunu söyledi kadın yanimbuna eminim o kablonetin kendi altyapısıdır.

Bu kadar ucuza eski musterisin diyemi
Arkadaşın paketinde akşam 7-12 arası 25 mbps download a düşüyor ve yayın vs düşük paketlerde sebebi o bende öncesinde o fiyatlarda ödiyordum sonrasında 60 tl fark ile full 7/24 100 mbps download 20 upload a geçtim ve benim paketimde 25 gb bulut depolama kiralama ücreti hd yayın pakiet altin sinema paketi vs full dolu 220 tl veriyorum.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
herkeste comnetliymiş (BENDE)

Ekran görüntüsü 2023-10-31 164628.png

Farex

80+ Silver

İstersen buradan adresini sorgula at bakalım Kablonetin kendi altyapısı mı diye https://www.turksatkablonet.com/altyapi-sorgulama

YazılımKafa

80+ Silver
Evet sadece kablonet 4 değil 5 veriyor. Dostum bu arada yanlış biliyorsun Kablonetin öyle bir anlaşması yok TT altyapısı olarak sadece VDSL kullanıyor çünkü benim işyerimde TT gpon vardı ve ben kabloneti aradığımda altypaınız yok dedi sadece kendi altyapısı olduğunu söyledi kadın yanimbuna eminim o kablonetin kendi altyapısıdır.
ilk olarak pakette upload 5 değil 4. İkincisi boş port yokken altyapı yok der zaten. Üçüncüsü de ben kendi kullandığım altyapıyı biliyorum. Kablonetten alırken ne olarak aldığımı da biliyorum , gelen ekibin tt ekibi olduğunuda biliyorum , modemin tt modemi olduğunuda biliyorum , binamda kablonet değil tt nin kutusu olduğunuda biliyorum, tt altyapısı olduğu için nitro indir paketi kullanamadığımıda biliyorum. Yani bunları bilmeyecek biri değilim. İyi akşamlar dilerim

Farex

80+ Silver
ilk olarak pakette upload 5 değil 4. İkincisi boş port yokken altyapı yok der zaten. Üçüncüsü de ben kendi kullandığım altyapıyı biliyorum. Kablonetten alırken ne olarak aldığımı da biliyorum , gelen ekibin tt ekibi olduğunuda biliyorum , modemin tt modemi olduğunuda biliyorum , binamda kablonet değil tt nin kutusu olduğunuda biliyorum, tt altyapısı olduğu için nitro indir paketi kullanamadığımıda biliyorum. Yani bunları bilmeyecek biri değilim. İyi akşamlar dilerim
Hocam bu linkten sorgulatır mısınız? https://www.turksatkablonet.com/altyapi-sorgulama
Ayrıca Kablonetin paketinde eğer 100 mbps alırsanız minimum 5 mbps dir ama hız değerlerinde 4-5 arası bir şey çıkar kesinlikle 4 mbps olarak vermiyor 5 e kadar diyip 4.5 - 4.7 flaan vermekte.

Top Bottom