bence türknet ben kullanıyorum 35 mbps cs de max 70 pingi görüyorum. Alt yapı Türk telekomun Gaziantep' te olduğum için. Valorant'ta ise max 50 pingi buluyor. İstanbul' da olsaydım türknet'in kendi alt yapısı olacaktı. Ben memnunum Türknet' ten tavsiye ederim yani.sizce hangisi daha mantıklı turknet in 100 MBps 85 TL paketimi turkcell in 200 MBps 159tl paketi mi
merhabalar evde 5 kişiyiz sürekli internet kullanıyor aynı anda bende oyundayken çok ping oluyo 150 200 onun için iyi bir internete geçme isteyim var burada millencom a baktım ancak türknet den daha pahalı olduğunu fark ettim.İkisi arasından Türkcell alabilirsin ama SOL altyapısında ping biraz fazla oluyor diye biliyorum bir de eğer indirme ile fazla işin yoksa ve download senin için çok önemli değilse onun yerine Millenicom bakabilirsin senin için daha iyi olabilir. Aşağıda rehberim var okuyup dönersen aklındaki soruları da sorarsan yardımcı olurum. Bir de nerede oturuyorsun acaba?
Rehber - 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim
Arkadaşlar merhabalar, bu yazımda sizlere uzun süreli Türk Telekom tecrübelerimden artı ve eksilerinden ve Millenicom bağlanma sürecinden bahsedeceğim, aşağıda kısa hikaye vardır okumak istemeyenler paragrafı atlayabilir, detaylar yazının devamında. Ben 2013 Mart ayından itibaren Türk Telekom...forum.donanimarsivi.com
Türknet'te ping sorunlaro var, bir sıkıntı yaşarsan ulaşabileceğin müşteri hizmetleri yok, sorun cidden çok yavaş çözülüyor ömründen ömür gider. Bu yüzden Millenicom daha iyi, istanbuldaysan çok daha iyi.merhabalar evde 5 kişiyiz sürekli internet kullanıyor aynı anda bende oyundayken çok ping oluyo 150 200 onun için iyi bir internete geçme isteyim var burada millencom a baktım ancak türknet den daha pahalı olduğunu fark ettim.
bu arda rehberin baya faydalı olmuşİkisi arasından Türkcell alabilirsin ama SOL altyapısında ping biraz fazla oluyor diye biliyorum bir de eğer indirme ile fazla işin yoksa ve download senin için çok önemli değilse onun yerine Millenicom bakabilirsin senin için daha iyi olabilir. Aşağıda rehberim var okuyup dönersen aklındaki soruları da sorarsan yardımcı olurum. Bir de nerede oturuyorsun acaba?
Rehber - 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim
Arkadaşlar merhabalar, bu yazımda sizlere uzun süreli Türk Telekom tecrübelerimden artı ve eksilerinden ve Millenicom bağlanma sürecinden bahsedeceğim, aşağıda kısa hikaye vardır okumak istemeyenler paragrafı atlayabilir, detaylar yazının devamında. Ben 2013 Mart ayından itibaren Türk Telekom...forum.donanimarsivi.com
Teşekkür ederim. Nerede oturuyorsun? Bir de alttan sorgulayıp atar msıın?bu arda rehberin baya faydalı olmuş
mersinde ancak galiba turkcellin paketini alıcağım bi 8-9 daha tahaatüdüm var ondan sonra millencom aklımda olsun ilgin için saolTürknet'te ping sorunlaro var, bir sıkıntı yaşarsan ulaşabileceğin müşteri hizmetleri yok, sorun cidden çok yavaş çözülüyor ömründen ömür gider. Bu yüzden Millenicom daha iyi, istanbuldaysan çok daha iyi.
Rica ederim ama dediğim gibi Türkcell'de pingde sıkıntı olabiliyor diye biliyorum. Bir de @alpolojix / Leroxy hocam da bakar, bakınca yazar. İyi akşamlar dilerim.mersinde ancak galiba turkcellin paketini alıcağım bi 8-9 daha tahaatüdüm var ondan sonra millencom aklımda olsun ilgin için saol![]()