Neler Yeni

Hangi İnternet Paketini Tercih Etmeliyim?

sizce hangisi daha mantıklı turknet in 100 MBps 85 tl paketimi turkcell in 200 MBps 159tl paketi mi

• Oy kullanan toplam üye
    10

Utku123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
utku aydın
sizce hangisi daha mantıklı turknet in 100 MBps 85 tl paketimi turkcell in 200 MBps 159tl paketi mi

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Neye göre kime göre? Çok indirme yapıyorsan Turkcell, he diyorsan ki para önemli değil tabii Turkcell. Ama neredeyse 2 kat fark var fiyatta. Turknet eğer iyi altyapı varsa alınabilir, 100mbps gayet yeterli

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ahmet Eren
sizce hangisi daha mantıklı turknet in 100 MBps 85 TL paketimi turkcell in 200 MBps 159tl paketi mi
bence türknet ben kullanıyorum 35 mbps cs de max 70 pingi görüyorum. Alt yapı Türk telekomun Gaziantep' te olduğum için. Valorant'ta ise max 50 pingi buluyor. İstanbul' da olsaydım türknet'in kendi alt yapısı olacaktı. Ben memnunum Türknet' ten tavsiye ederim yani.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
İkisi arasından bütçede sıkıntı yoksa Turkcell öneririm ama önerim millenicom.
https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/kampanyalar/internet Paketler bu şekilde.

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu
Turknete ping sıkıntısı yaşayanlar var

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
İkisi arasından Türkcell alabilirsin ama SOL altyapısında ping biraz fazla oluyor diye biliyorum bir de eğer indirme ile fazla işin yoksa ve download senin için çok önemli değilse onun yerine Millenicom bakabilirsin senin için daha iyi olabilir. Aşağıda rehberim var okuyup dönersen aklındaki soruları da sorarsan yardımcı olurum. Bir de nerede oturuyorsun acaba?

Utku123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
utku aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi arasından Türkcell alabilirsin ama SOL altyapısında ping biraz fazla oluyor diye biliyorum bir de eğer indirme ile fazla işin yoksa ve download senin için çok önemli değilse onun yerine Millenicom bakabilirsin senin için daha iyi olabilir. Aşağıda rehberim var okuyup dönersen aklındaki soruları da sorarsan yardımcı olurum. Bir de nerede oturuyorsun acaba?

merhabalar evde 5 kişiyiz sürekli internet kullanıyor aynı anda bende oyundayken çok ping oluyo 150 200 onun için iyi bir internete geçme isteyim var burada millencom a baktım ancak türknet den daha pahalı olduğunu fark ettim.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
merhabalar evde 5 kişiyiz sürekli internet kullanıyor aynı anda bende oyundayken çok ping oluyo 150 200 onun için iyi bir internete geçme isteyim var burada millencom a baktım ancak türknet den daha pahalı olduğunu fark ettim.
Türknet'te ping sorunlaro var, bir sıkıntı yaşarsan ulaşabileceğin müşteri hizmetleri yok, sorun cidden çok yavaş çözülüyor ömründen ömür gider. Bu yüzden Millenicom daha iyi, istanbuldaysan çok daha iyi.

Utku123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
utku aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bu arda rehberin baya faydalı olmuş

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ

Utku123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
utku aydın
Türknet'te ping sorunlaro var, bir sıkıntı yaşarsan ulaşabileceğin müşteri hizmetleri yok, sorun cidden çok yavaş çözülüyor ömründen ömür gider. Bu yüzden Millenicom daha iyi, istanbuldaysan çok daha iyi.
mersinde ancak galiba turkcellin paketini alıcağım bi 8-9 daha tahaatüdüm var ondan sonra millencom aklımda olsun ilgin için saol :)

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
mersinde ancak galiba turkcellin paketini alıcağım bi 8-9 daha tahaatüdüm var ondan sonra millencom aklımda olsun ilgin için saol :)
Rica ederim ama dediğim gibi Türkcell'de pingde sıkıntı olabiliyor diye biliyorum. Bir de @alpolojix / Leroxy hocam da bakar, bakınca yazar. İyi akşamlar dilerim.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Şart değilse millenicom geç ben geçtim kurtuldum.

Top Bottom