Neler Yeni

Hangi İnternet Paketini Tercih Etmeliyim?

sizce hangisi daha mantıklı turknet in 100 MBps 85 tl paketimi turkcell in 200 MBps 159tl paketi mi

• Oy kullanan toplam üye
    10

Utku123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
utku aydın
Rica ederim ama dediğim gibi Türkcell'de pingde sıkıntı olabiliyor diye biliyorum. Bir de @alpolojix / Leroxy hocam da bakar, bakınca yazar. İyi akşamlar dilerim.
haklısın ancak şuanda taşınma sürecinde olduğum içim superbox seçtim (seçmez olaydım) şimdi ise tahaadüt olduğu için turkcell kullanmak zorundayım dediğim gib 8-9 ay sonrasının planını yapıyorum şuan turkcell içinden paket değişikliği yapmam gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şart değilse millenicom geç ben geçtim kurtuldum.
millencom bu kadar müşteri havuzu olduğunu bilmiyordum cidden iyi galiba

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
haklısın ancak şuanda taşınma sürecinde olduğum içim superbox seçtim (seçmez olaydım) şimdi ise tahaadüt olduğu için turkcell kullanmak zorundayım dediğim gib 8-9 ay sonrasının planını yapıyorum şuan turkcell içinden paket değişikliği yapmam gerekiyor

İyi olmasa önermem 8 yıl TT kullandıktan sonra boşuna geçmedim ben. Geçtim ve rahatladım. 50/6 pakette 56/9 alıyorum.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Profilime bak kanka ben 2 haftadır kullanıyorum iyi.

Top Bottom