Neler Yeni

Hangi internet sağlayıcısı daha iyi ve uygun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
. .
Şuanda Turkcell SuperOnline kullanıyorum ve internet sağlayıcımı değiştirmek istiyorum altyapı sorgulama testi 85mbps desteklediğini söylüyor sizce türk telekom mu daha iyi olur yoksa türknet mi?
1728830403865.png
DÜZENLEME: (TURKCELL 100mbps 20 uploadlık paket kullanıyorum)

Son düzenleme:

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Heisenberg
Şuanda Turkcell SuperOnline kullanıyorum ve internet sağlayıcımı değiştirmek istiyorum altyapı sorgulama testi 85mbps desteklediğini söylüyor sizce türk telekom mu daha iyi olur yoksa türknet mi?Alıntıyı görüntüle
Türk telekom berbat sakın geçmeyin, taahütümün bitmesini bekliyorum valla.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bende arayis içindeyim. Netspedd ,millenicom,comnet gibi issler yari fiyatına taahhütsuz veriyor ama bunlar yerine vodafondan ya turktelekoma yada turknete geçmeyi düşünüyorum
Bulunduğum yerde yıllardır çoğu kişi turktelekom kullaniyor ama son 1-2 senedir farklı firmalara gecenler var ttnet,ve goknet gibi

Requen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bayram Erol
Instagram
instagram.com/bayram.erl
Steam
https://steamcommunity.com/id/bayramerool/
Twitter
bayrameroll
Facebook
bayramerool
Kankam böyle sonuç alman çok sağlıklı değil. Her operatör farklı yerlerde farklı sonuçlar veriyor. Turkcell bir yerde iyi iken diğer yerde kötü olabiliyor. Aynısı turk telekom içinde geçerli. Oturduğun yerde kullanan varsa onlardan bilgi alman daha sağlıklı olur. Adana'da Turkcell kullanıyorum İzmir'de Turkcell Niğde'de Turk telekom kullanıyorum şuan için hepsinden memnunum. Turknet kullanan arkadaşım var gram memnun değil mesela.

yerçileği

80+ Bronze
Şuanda Turkcell SuperOnline kullanıyorum ve internet sağlayıcımı değiştirmek istiyorum altyapı sorgulama testi 85mbps desteklediğini söylüyor sizce türk telekom mu daha iyi olur yoksa türknet mi?Alıntıyı görüntüleDÜZENLEME: (TURKCELL 100mbps 20 uploadlık paket kullanıyorum)
türkcelli arayıp sorun en fazla ne kadar hız alabiliyorum tarife olarak ne sunuyorsunuz diye türkcellde kampanya olduğunda aşağı yukarı türknetle aynı paraya geliyor çokta heyecan arama türkcellde kal

Top Bottom