Anlamadım. Ne demek istedin? Bu arada arkadaşlık kodumu kullanmayı unutma. Geçeceksen eğer..geçen gibi şuan
Anlamadım. Ne demek istedin? Bu arada arkadaşlık kodumu kullanmayı unutma. Geçeceksen eğer..geçen gibi şuan
Otobüsdedim hocam yazamadım tam kusura bakmayin gececem gibi şuan ama bı dusunmem lazım tabii kiAnlamadım. Ne demek istedin? Bu arada arkadaşlık kodumu kullanmayı unutma. Geçeceksen eğer..
Düşün tabi ki. Diğer firmalara da bak. Aklına yatarsa benim kodu kullanırsın. Profilde yazıyor. Sana bana 30 gün bedava gelir böylece.Otobüsdedim hocam yazamadım tam kusura bakmayin gececem gibi şuan ama bı dusunmem lazım tabii ki
Hocam sizi baya ugrastirdim kusura bakmayın LoL valo gibi oyunlarda ping değeri nedir acabaDüşün tabi ki. Diğer firmalara da bak. Aklına yatarsa benim kodu kullanırsın. Profilde yazıyor. Sana bana 30 gün bedava gelir böylece.
LoL bilmiyorum. Valorant'ta 21 22 ping alıyorum. Adana'dayım.Hocam sizi baya ugrastirdim kusura bakmayın LoL valo gibi oyunlarda ping değeri nedir acaba
Hocam 1300 TL gosteriyor ödemem gereken şeyiLoL bilmiyorum. Valorant'ta 21 22 ping alıyorum. Adana'dayım.
Yıllık mı alacaksın ki öncelikle? Comnet'te kontör sistemi var. Paket yüklüyorsun. Öyle kullanıyorsun. Faturalama veya taahhüt yok. O 1300 lira 12 aylık ücretin peşin hali. Ben denemelik 1 ay başlattım. Şimdi memnunuz. 1 yıllık paket alacağız.Hocam 1300 TL gosteriyor ödemem gereken şeyi
Hocam aynin 1 de çok zamlanmaz mi oyuzden ben normal aylık ücretli sandımYıllık mı alacaksın ki öncelikle? Comnet'te kontör sistemi var. Paket yüklüyorsun. Öyle kullanıyorsun. Faturalama veya taahhüt yok. O 1300 lira 12 aylık ücretin peşin hali. Ben denemelik 1 ay başlattım. Şimdi memnunuz. 1 yıllık paket alacağız.
Peşin vermek ödemeyi kötü değil mi diyebilirsin. Ama bu yüzden ucuz zaten.
Peki ya beğenmezsem de diyebilirsin. İnternetinin aktif olduğu süreden itibaren ilk 14 gün içinde para iadesi alabilirsin.
İstersen ilk etapta 139 liralık paket al. Bir gör dene. Ondan sonra yıllık al.
Şu kodu da gir, ikinci ayın bedavaya düşer.
CMT983SWQ
Bide turktelekom aboneliğimi bir şey yapmam gerek yok demiYıllık mı alacaksın ki öncelikle? Comnet'te kontör sistemi var. Paket yüklüyorsun. Öyle kullanıyorsun. Faturalama veya taahhüt yok. O 1300 lira 12 aylık ücretin peşin hali. Ben denemelik 1 ay başlattım. Şimdi memnunuz. 1 yıllık paket alacağız.
Peşin vermek ödemeyi kötü değil mi diyebilirsin. Ama bu yüzden ucuz zaten.
Peki ya beğenmezsem de diyebilirsin. İnternetinin aktif olduğu süreden itibaren ilk 14 gün içinde para iadesi alabilirsin.
İstersen ilk etapta 139 liralık paket al. Bir gör dene. Ondan sonra yıllık al.
Şu kodu da gir, ikinci ayın bedavaya düşer.
CMT983SWQ
Eski müşterilerine bilgi geçilecek zamlandığında. Ama yakın tarihte zam yiyeceğini düşünüyorum çünkü TT zam yaptı.Hocam aynin 1 de çok zamlanmaz mi oyuzden ben normal aylık ücretli sandım
Kendi deneyimime göre yazıyorum. Ben başta milleniye geçerken tt den, tt yle hiç iletişime geçmedim. Milleni TT aralarında hallettiler işi. Ben sadece onay veriyorum dedim.Bide turktelekom aboneliğimi bir şey yapmam gerek yok demi
Anladım hocam peki türktelekom babamın üstünde bende bunu kendi üstüme alcam bı sıkıntı çıkmaz demiEski müşterilerine bilgi geçilecek zamlandığında. Ama yakın tarihte zam yiyeceğini düşünüyorum çünkü TT zam yaptı.
Bak şöyle de oluyor. Sen 1 ay başlattın ya. 10 gün kullandın diyelim. Memnunsun da. Orada şöyle bir buton var. Şu an benim 113 günüm var. Hizmet süresi uzat butonu ile bu süreye 365 gün daha ekleyebilirim. Yani istediğin zaman paket satın alımı yapabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Onu bilmiyorum işte. Biz hattı 2.5 yıl önce annemin adına başlattık. Sıkıntı olmaması adına hala annemin adına işlem yapıyoruz.Anladım hocam peki türktelekom babamın üstünde bende bunu kendi üstüme alcam bı sıkıntı çıkmaz demi