Hangi internet sağlayıcısı?

Anlıyorum, haklısınız ancak şu anda hangi sağlayıcıya geçersem geçeyim Türk telekomdan daha iyi olacak.
şöyle bir öneri verebilirim türktelekom harici tüm sağlayıcılara bakabilirsiniz türktelekom her yerde kötü

şöyle bir öneri verebilirim türktelekom harici tüm sağlayıcılara bakabilirsiniz türktelekom her yerde kötü
Vallahi şu anda altyapı sorgulaması yaptığımda ve araştırmalarıma göre en iyisi millenicom. Türknet sıkıntı yaşatıyormuş ve müşteri hizmetleri iletişiminde sorun varmış millenicom'a geçeceğim gibi duruyor. Ayrıca taahüt ile uğraşmak istemiyorum artık.

Vallahi şu anda altyapı sorgulaması yaptığımda ve araştırmalarıma göre en iyisi millenicom. Türknet sıkıntı yaşatıyormuş ve müşteri hizmetleri iletişiminde sorun varmış millenicom'a geçeceğim gibi duruyor. Ayrıca taahüt ile uğraşmak istemiyorum artık.
denemiş olursunuz her kez forumda öneriyor neden bilmiyorum

Teşekkür ederim yardımınız için ayrıca.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

denemiş olursunuz her kez forumda öneriyor neden bilmiyorum
Aynen olmadı taahüt olmadığı için hemen iptal ederim. Teşekkürler yorumlarınız için.

Geri