Neler Yeni

Öneri Hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim

Hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim

• Millenicom

• Turkcell Süperonline

• Türknet

• Kablonet

• Vodafone

• Türk Telekom'a dewamke

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Lowe

80+ Bronze
Herkese merhaba dostlar, Ankarada oturuyorum birçoğunuz belki biliyordur Ankara altyapısını pek fazla iyi değil hele ki Etimesgut için neyse lafı çok uzattım sizce hangi servis sağllayıcısına geçmeliyim ?

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Altyapını teker teker sor,Hangisi daha yükseğini verirse.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
kablonet varsa direk o hatta 100 güldüren kampanya var tv ile beraber sinema tv + national geo lar dahil + 100mbps internet 24 ay taahhtütle 100 lira mı ne olması lazım

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
Millenicom,türknet ve kablo neti öneririm diğerlerine bakma taahütsüz alırsan senin için daha iyi olur ona göre değerlendir bende netspeed kulanıyorum fiyatıda gayet iyi net kaliteside

İyi Günler :)

• Beğen

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Herkese merhaba dostlar, Ankarada oturuyorum birçoğunuz belki biliyordur Ankara altyapısını pek fazla iyi değil hele ki Etimesgut için neyse lafı çok uzattım sizce hangi servis sağllayıcısına geçmeliyim ?
ben samsundayım yıllardır kullanıyorum müşteri hizmetleri çok iyi , akşam 5 gibi internette sıkıntı oldu arıza kaydı oluşturdum sistemden gidip , 9 da geldiler çözmek için yoğunluğa göre ekibin nerde olduğuna göre de değişiyor yarım saatte geldikleride oldu / verdiğim saat geç saat tabi

• Beğen

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Millenicom kullaniyorum memnunum

• Beğen

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bir ekleme yapacağım. Türkiye'nin başkenti Ankara ve her şey İstanbul'da. İnternet yok, AVM yok, gezmelik yer yok. Boş arazi Ankara. Vodafone altyapısı olsa da kötü veriyor Batıkent'te altyapısı var. 1 PC+ 1 telefon bağlanınca Hemen 200 ms oluyor. Arayıp sorun en güzeli.

• Beğen

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
bencede ama internetten sorma firmaları arayarak sorgulat daha detaylı oluyor bazıları evini göstermiyor
Zaten öyle demek istedim,ben de öyle sorgulatıyorum.Daha net geliyor.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Alt yapını sorgula kimin hangi download uploadlarina ne kadar para istediğine bak çok kararsizsan ilk Türknetten başla beğenmezsen çekip gidersin taahhüt falan yokm

• Beğen

robin

80+ Silver
Bir ekleme yapacağım. Türkiye'nin başkenti Ankara ve her şey İstanbul'da. İnternet yok, AVM yok, gezmelik yer yok. Boş arazi Ankara. Vodafone altyapısı olsa da kötü veriyor Batıkent'te altyapısı var. 1 PC+ 1 telefon bağlanınca Hemen 200 ms oluyor. Arayıp sorun en güzeli.
İstanbul'da yaşamak istermiydin?

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Türknetten millenicom'a geçiş yapmış biri olarak kesinlikle millenicom'u öneririm. Türknet pişmanlıktır (bana göre).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,058
Üyeler
168,078
Son üye
qutrey
Top Bottom