ben samsundayım yıllardır kullanıyorum müşteri hizmetleri çok iyi , akşam 5 gibi internette sıkıntı oldu arıza kaydı oluşturdum sistemden gidip , 9 da geldiler çözmek için yoğunluğa göre ekibin nerde olduğuna göre de değişiyor yarım saatte geldikleride oldu / verdiğim saat geç saat tabiHerkese merhaba dostlar, Ankarada oturuyorum birçoğunuz belki biliyordur Ankara altyapısını pek fazla iyi değil hele ki Etimesgut için neyse lafı çok uzattım sizce hangi servis sağllayıcısına geçmeliyim ?
bencede ama internetten sorma firmaları arayarak sorgulat daha detaylı oluyor bazıları evini göstermiyorAltyapını teker teker sor,Hangisi daha yükseğini verirse.
Zaten öyle demek istedim,ben de öyle sorgulatıyorum.Daha net geliyor.bencede ama internetten sorma firmaları arayarak sorgulat daha detaylı oluyor bazıları evini göstermiyor
Alt yapını sorgula kimin hangi download uploadlarina ne kadar para istediğine bak çok kararsizsan ilk Türknetten başla beğenmezsen çekip gidersin taahhüt falan yokmHerkese merhaba dostlar, Ankarada oturuyorum birçoğunuz belki biliyordur Ankara altyapısını pek fazla iyi değil hele ki Etimesgut için neyse lafı çok uzattım sizce hangi servis sağllayıcısına geçmeliyim ?
İstanbul'da yaşamak istermiydin?Bir ekleme yapacağım. Türkiye'nin başkenti Ankara ve her şey İstanbul'da. İnternet yok, AVM yok, gezmelik yer yok. Boş arazi Ankara. Vodafone altyapısı olsa da kötü veriyor Batıkent'te altyapısı var. 1 PC+ 1 telefon bağlanınca Hemen 200 ms oluyor. Arayıp sorun en güzeli.
knk bide yanlış anlar netten aratır ondan dedimZaten öyle demek istedim,ben de öyle sorgulatıyorum.Daha net geliyor.