Neler Yeni

Hangi internet sağlayıcısını almak mantıklı olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ogün Özdemir
Öncelikle yaşanan afet sonrası hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.
Sorum şu, yıllardır komşumdan internet alıyordum. Artık tek başıma internet almayı düşünüyorum. İnternet sağlayıcılarından hangisini almalıyım? Hangisi daha az kesinti daha az şikayet etmemi sağlar? Yardımcı olursanız sevinirim.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Öncelikle yaşanan afet sonrası hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.
Sorum şu, yıllardır komşumdan internet alıyordum. Artık tek başıma internet almayı düşünüyorum. İnternet sağlayıcılarından hangisini almalıyım? Hangisi daha az kesinti daha az şikayet etmemi sağlar? Yardımcı olursanız sevinirim.
https://www.turksatkablo.com.tr/ (sayfayı aşağı kaydırın.)
https://www.superonline.net/internet/fiber/nerede
Bu attığım linklerden altyapı sorgular mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ogün Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1676225041436.png

1676225170523.png

Burada da böyle bir sonuç çıktı hocam.

Ekler

• 1676225074892.png
    1676225074892.png
    33.3 KB · Hit: 102
Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Netspeed tavsiye ederim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ogün Özdemir

whisper snow

80+ Silver
Netgalaksi bence

Ekler

• Screenshot_20230212_091843.png
    Screenshot_20230212_091843.png
    224.2 KB · Hit: 48
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ogün Özdemir
Büyük ihtimalle Turkcell'inde altyapısı yok hocam. Turk Telekom ya da onun altından internet veren firmalara bakabilirsin.
Bir de bir şey sormak istiyorum hocam. Diyelim ki Türk Telekomda ve herhangi bir alt firmada aynı paket var. Ama alt firmada paket 50 60 lira daha ucuz. Sırf bunun için alt firmayı seçmek mantıklı mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de bir şey sormak istiyorum hocam. Diyelim ki Türk Telekomda ve herhangi bir alt firmada aynı paket var. Ama alt firmada paket 50 60 lira daha ucuz. Sırf bunun için alt firmayı seçmek mantıklı mıdır?
1676226326088.png
1676226354059.png

Şunun gibi mesela

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Şunun gibi mesela
Taahütsüz olanlara zam gelebilir hocam. Ben kendim VDSL Turk Telekom kullandım ama çok çektim Turk Telekomdan. Ondan sonra Turkcell Superonline Fiber'e geçtim. Turk Telekom altyapısı olarak Millenicom, Netspeed'e bakabilirsin hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ogün Özdemir
Türk-net hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
Kesinlike Netspeed öneriyorum Millenicom ve türk telekom kullanan arkadaşlarım var müşteri hizmetleri sorunlarımıza yanıt vermiyor 2 haftadır netspeed kullanıyorum doğuda oturduğum için istanbul valorant sunucusu sabit 23Ms veriyor batıdaki aradaşlarımda netspeed kullanıyor 10 ms civarlarda oynuyor 6 kere aradım netspeed müşteri destek ekiplerini 1 dakika kalmadan açıp yardımcı oluyorlar geçende küçük bir sorunumda hemen yardımcı oldular kötü bir hizmeti başkasına tabsiye etmem zaten Aboneliğin başlayacağı zaman müşteri hizmetlerini arayıp “ FPAMVP “ referans kodunu verirsen düzenli olarak faturamızı ödediğimiz sürece her ay 10₺ indirimli kullanabiliyoruz müşteri hizmetleri genellikle 1Dk içinde cevap veriyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Ben Millenicoma geçtim ttnetten eylülde. Millenicom haber vermeden 180 tl yapmış 3 gün önce gıbırnete geçtim. 110 tl 100 mbps paket. Milleni ile aynı kalite Ping vs. Alt yapı aynı olduğu için aman aman fark olmaz internette.

Taahütsüz olanlara zam gelebilir hocam. Ben kendim VDSL Turk Telekom kullandım ama çok çektim Turk Telekomdan. Ondan sonra Turkcell Superonline Fiber'e geçtim. Turk Telekom altyapısı olarak Millenicom, Netspeed'e bakabilirsin hocam.

Top Bottom