Neler Yeni

Hangi internet sağlayıcısını almak mantıklı olur?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Hocam turkcell superonline tavsiye eder misin? hangi paket kullanıyorsun?
Mayısta taahütüm bitiyor. 2 yıllık almıştım hocam. Hiçbir sorun yaşamadım daha müşteri hizmetlerini bile aramadım. Tavsiye ederim. 100/10 MBPS kullanıyorum.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Bir de bir şey sormak istiyorum hocam. Diyelim ki Türk Telekomda ve herhangi bir alt firmada aynı paket var. Ama alt firmada paket 50 60 lira daha ucuz. Sırf bunun için alt firmayı seçmek mantıklı mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Şunun gibi mesela
soldaki millenicomsa evet tercih ederdim 2.5 yıllıkdır millenicom kullanan biri olarak söylüyorumki millenicom abi

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,654
İsim
Heath Ledger
Mayısta taahütüm bitiyor. 2 yıllık almıştım hocam. Hiçbir sorun yaşamadım daha müşteri hizmetlerini bile aramadım. Tavsiye ederim. 100/10 MBPS kullanıyorum.
peki sana gelen kaç hocam? ben 1000/50 mpbs almayı düşünüyorum da aldığıma değer mi?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
peki sana gelen kaç hocam? ben 1000/50 mpbs almayı düşünüyorum da aldığıma değer mi?
Hocam bana direk 100 geliyor sorun yok yani. İndirmelerde bu değeri :8 yap. Yani saniye de 12.5 MB görüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
crazy
Gigafiber yoksa verdiğin paraya değecek bir hizmet sunmuyorlar.
yurtdışı çıkışlarının yapıldığı yerlere yakın oturunca anlaşılmıyor. ara illerdeki kullanıcılar ne demek istedigimi anlar. ucuz iss lerin tracertleri yolu çok uzatıyor. yol uzayınca packet loss veya ping artıyor. türknetin olayı sadece gigafiber değil, kendi yönlendirmeleri tt den bile çok daha iyi.

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
yurtdışı çıkışlarının yapıldığı yerlere yakın oturunca anlaşılmıyor. ara illerdeki kullanıcılar ne demek istedigimi anlar. ucuz iss lerin tracertleri yolu çok uzatıyor. yol uzayınca packet loss veya ping artıyor. türknetin olayı sadece gigafiber değil, kendi yönlendirmeleri tt den bile çok daha iyi.
Telekom altyapısında Türknet kullanıyordum fakat hep kopma oluyordu. Müşteri danışmanına yazıyordum fakat artık bezmiştim haftada iki üç kere internetin kesilmesinden. Millenicom'a geçtim derdim çözüldü açıkçası. Demek ki altyapı değil Türknet kaynaklıymış sorun. Diyeceğim o ki etrafınızda kullananlara sorulması önerimdir. Komşulara, yakında oturan arkadaşlara vs. Çünkü mahalleden mahalleye bile verilen hizmet değişiyor. O bölgede en cazip firma hangisiyse araştırılıp o kullanılmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,515
Üyeler
165,689
Son üye
Flutcy
Top Bottom