Neler Yeni

Hangi internet saglayicisini secmeliyim?

Keptın

80+ Silver
türknet iyi diyorlar ama müşteri hizmetlerinin pek ilgili ve kolay ulaşılabilir olduğu söylenmiyor ondan geçmeyi düşünmüyorum millenicom yada netspeed düşünyorum
Telefonla olan müşteri hizmetleri bir işe yaramıyor. 8 sene Türk Telekom kullandım. Bir sıkıntı veya arıza olduğunda müşteri hizmetleri hiçbir şekilde çözümlemiyor. Ya modeminizde sorun vardır ya kablolamanızda deyip geçiyor. Ama sorun birkaç gün sonra kendiliğinden düzeliyordu ne hikmetse.

Türk telekom böyle yapıyorsa aracı olan hangi firma olursa olsun takmaz seni. Millenideki müşteri hizmetleri olayı boş iş anlayacağın.

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Millenicomun bi tık sıkıntılı olduğunu duydum
1 Hafta oldu geçeli alt yapım 65mbps destekliyor olarak gösteriyordu sistemde. Şuan 75 alıyorum. Herhangi bir sıkıntı sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleride gayet bilgili. Pazar başvurdum Salı günü geldiler kurdular kullanmaya başladım. Ping sorunu filanda yok .

Ripakha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berke Efe Kendirli
1 Hafta oldu geçeli alt yapım 65mbps destekliyor olarak gösteriyordu sistemde. Şuan 75 alıyorum. Herhangi bir sıkıntı sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleride gayet bilgili. Pazar başvurdum Salı günü geldiler kurdular kullanmaya başladım. Ping sorunu filanda yok .
Güzelmiş senin adına sevindim

Top Bottom