Neler Yeni

Hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim

şahin doğan

80+ Platinum
Bilmiyorum dediğim gibi bende öyle çok popüler bir yerde oturmuyorum ama müşteri hizmetleri gerçekten harika.
Her firmada çok mutlu olan ve mutsuz olan mutlaka var. O biraz şans işi alt yapı vs

DeepBlue_

80+
Valla beyler hazır konu açılmış ben de bir akıl danışayım.

Tt deyim uzun yıllardır. Altyapımda maalesef fiber yok. 71mbps e kadar destekliyor. 1 ay sonra tahhutum bitiyor. 4 gündür tt ile görüşme içindeyim. Şuan ödediğimin neredeyse 2 katı fiyat istiyorlar aynı hızda kalmama rağmen. Fiber alamıyorum. Vdsl altyapıda bile 75 ve 100 alamıyorum. Benden istedikleri fiyatın üstünde 5 10 TL daha ekleyince aynı paketin fiberi var 100mbit hızında hemde. Bu işi çıkmaza sürükledi. Bu lanet olası fiber için ne yapmak lazım? Arkadaşım da aynı mahallede benle. Binasına fiber gelmiş bunlar neye göre altyapi getiriyor?

Superonline fiber veriyor. Fiyatı da tt ye göre baya uygun. Ama bant genişliğini baya kisiyirmjs çok kişi bunu söylüyor. İçime kurt düşürdü. Böyle işe eğer isim olmaz bu sağlayıcı ile. Başka şirket de düşünmüyorum açıkçası.

Tt nin kalitesinden memnunum. Sadece fiyat ve verdikleri paket önerisi durumunda çıkmaza girdik. Sadece bir tane öneriyorlar. Önerdikleri de neredeyse fiberle aynı fiyat e bende de fiber yok. Ne yapsam en doğrusu olur sizce?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Valla beyler hazır konu açılmış ben de bir akıl danışayım.

Tt deyim uzun yıllardır. Altyapımda maalesef fiber yok. 71mbps e kadar destekliyor. 1 ay sonra tahhutum bitiyor. 4 gündür tt ile görüşme içindeyim. Şuan ödediğimin neredeyse 2 katı fiyat istiyorlar aynı hızda kalmama rağmen. Fiber alamıyorum. Vdsl altyapıda bile 75 ve 100 alamıyorum. Benden istedikleri fiyatın üstünde 5 10 TL daha ekleyince aynı paketin fiberi var 100mbit hızında hemde. Bu işi çıkmaza sürükledi. Bu lanet olası fiber için ne yapmak lazım? Arkadaşım da aynı mahallede benle. Binasına fiber gelmiş bunlar neye göre altyapi getiriyor?

Superonline fiber veriyor. Fiyatı da tt ye göre baya uygun. Ama bant genişliğini baya kisiyirmjs çok kişi bunu söylüyor. İçime kurt düşürdü. Böyle işe eğer isim olmaz bu sağlayıcı ile. Başka şirket de düşünmüyorum açıkçası.
Bende aynı durumdayım

alikaynak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
ali kaynak
netspeed geçtim benimde altyapım 70mbps vdsl şimdilik tüm değerleri alıyoru mve düşük ping ile kullanıyorum bir sorun yok gibi müşteri temsilcisine de kolaylıkla ulaşım sağlayabiliyorum geçmeyi düşünürsen kod ile 12 ay boyunca 10tl indirim ile kullanabiliyorsun

davut1625

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
DAVUT ÖREKLİ
Bursadayım, Netspeed kullanıcısıyım ve öneririm aynı şekilde akrabalarada önerdim ve onlarda memnun.

Kablosuz bağlantıda şu şekilde değer alıyorum (Altyapı max 86 Mbps)
Alıntıyı görüntüle

Ayrıca davet kodu ile 1 yıl boyunca 10 ₺ indirim kazanıyorsunuz dilerseniz paylaşabilirim.
Bende bursada oturuyorum sen memnunsun galiba ben 8 yıldır türk telekom kullanıyom çokta memnunum ama atrık fiyatları çok yüksek bende net speede geçip bi denemek istiyorum davet kodunu alabilirim.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Yunus
Bende bursada oturuyorum sen memnunsun galiba ben 8 yıldır türk telekom kullanıyom çokta memnunum ama atrık fiyatları çok yüksek bende net speede geçip bi denemek istiyorum davet kodunu alabilirim.

Evet hocam memnunum, 2 yıl Türk telekom 2 yıl ttnet denedim berbat idi.

Ardından 8 yıl Vodafone Net kullandım ve aşırı memnundum fakat fiyatlar yüzünden Netspeed geçme kararı aldım.

Netspeedden de memnunum şuana kadar hiç sorun yaşamadım öneririm.

Davet kodum bu hocam: IVUY97

Kod onaylanınca bilgi verirseniz sevinirim kontrol edeyim.

davut1625

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
DAVUT ÖREKLİ
Evet hocam memnunum, 2 yıl Türk telekom 2 yıl ttnet denedim berbat idi.

Ardından 8 yıl Vodafone Net kullandım ve aşırı memnundum fakat fiyatlar yüzünden Netspeed geçme kararı aldım.

Netspeedden de memnunum şuana kadar hiç sorun yaşamadım öneririm.

Davet kodum bu hocam: IVUY97

Kod onaylanınca bilgi verirseniz sevinirim kontrol edeyim.
Tamam hocam sağolasın şuanki internetimin tahhütü 10 günü varmış 10 gün sonra geçiş olucakmış haber veririm.

Top Bottom