Neler Yeni

Öneri Hangi internet sağlayıcıya geçmem sağlıklı olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Seyyid Ahmed Topbaş
Merhabalar şuan vodafone kullanıyorum İnternet değiştirmeye karar verdik aylardır taahhüt bitti zaten. Önerilere açığım 100mbps fiber türk telekom, 1000mbps kablonet altyapısı var fakat pahalı

Öneride bulunursanız çok makbule geçersiniz.

Son düzenleme:

Muratac4r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Murat salih acar
eğer superonline fiber varsa millenicom a geçmenizi öneririm. Ben türknetten millenicom a geçtim ikisi de 90 tl idi ama türknet vdsl millenicom ise superonline altyapısında fiber veriyor 110 mbps alıyorum bir arayıp konuşun bence. Eğer alacaksanız benim ref ile alırsanız çok sevinirim. Bu arada 2 yıl taahhüt var ama daha iyi böyle olunca firma kafasına göre fiyat yükseltemiyor.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım
Netspeed der geçerim. Sıfır sıkıntı bu zamana kadar. 100 mbps 98 tl. Referans kodumla üye olursanız her ay 5 tl indirimle kullabilirsiniz. merak ettigini her türlü soruyu cevaplayabilirim

ByEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emre Yılmaz
knk ben türknet kullanıyorum memnunum alt yapı da varsa tavsiye ederim 4 seneyi aşkın süredir müşterisiyim

FueC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yiğit
eğer superonline fiber varsa millenicom a geçmenizi öneririm. Ben türknetten millenicom a geçtim ikisi de 90 TL idi ama türknet vdsl millenicom ise superonline altyapısında fiber veriyor 110 mbps alıyorum bir arayıp konuşun bence. Eğer alacaksanız benim ref ile alırsanız çok sevinirim. Bu arada 2 yıl taahhüt var ama daha iyi böyle olunca firma kafasına göre fiyat yükseltemiyor

knk ben türknet kullanıyorum memnunum alt yapı da varsa tavsiye ederim 4 seneyi aşkın süredir müşterisiyim
Tür
Merhabalar şuan vodafone kullanıyorum babam çıldırdı ne bu internet böyle diye. İnternet değiştirmeye karar verdik aylardır söylüyordum ama dinlemiyordu neyse taahhüt bitti zaten. Önerilere açığım 100mbps fiber türk telekom, 1000mbps kablonet altyapısı var fakat pahalı

Ben şuan Türknet kullanıyorum gayet güzel 85mbs veriyor paket 83mbs ethernet kablosu ile alıyorum hız açısından sorun yaşamazsın altyapın varsa

Berkarda

80+ Silver
Turknet öneririm

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Merhabalar şuan vodafone kullanıyorum babam çıldırdı ne bu internet böyle diye. İnternet değiştirmeye karar verdik aylardır söylüyordum ama dinlemiyordu neyse taahhüt bitti zaten. Önerilere açığım 100mbps fiber türk telekom, 1000mbps kablonet altyapısı var fakat pahalı

Ben NetSpeed kullaniyorum ve memnumum. Kesinlikle tavsiye ederim. Musteri hizmetleri ve internet hizmetleri kaliteli. Hem turknetten uygun hemde musteri hizmetleri turknetin musteri hizmetlerinden daha kaliteli. Sorularin varsa cevaplayabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Seyyid Ahmed Topbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle turknet hakkında sorularım var mülteri desteği sıkıntı çıkarırmı bana. Normalde netspeed geçmek istiyorum fakat babam çok bilindik değil diyor bide net speedde kurulum ücreti ve modem veriyorlarmı?
Netspeed der geçerim. Sıfır sıkıntı bu zamana kadar. 100 mbps 98 TL. Referans kodumla üye olursanız her ay 5 TL indirimle kullabilirsiniz. merak ettigini her türlü soruyu cevaplayabilirim
Tür

Ben şuan Türknet kullanıyorum gayet güzel 85mbs veriyor paket 83mbs ethernet kablosu ile alıyorum hız açısından sorun yaşamazsın altyapın varsa

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
Öncelikle turknet hakkında sorularım var mülteri desteği sıkıntı çıkarırmı bana. Normalde netspeed geçmek istiyorum fakat babam çok bilindik değil diyor bide net speedde kurulum ücreti ve modem veriyorlarmı?
Turknet tamamen sans ayrica sozlesmesiz olmasi güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
cihan
İlgilendiği Kategoriler
TEKNONOJİ
Türk net tavsiye ederim arkadaşımda var ve altyapı olduğundan dolayı 1000 MBPS yakın bir hız veriyor. (Alt yapınızı sorgulatmadan karar vermeyin.) Bende şu an kullandığım hizmetin taahhüt süresi bitince Türk nete geçiş yapacağım.

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Gozalak
4 senedir sıfır sıkıntı ile netspeed kullanıyorum

daha öncesinde aynı altyapıda ttnet ve türknet kullandım ama nedense ayda 1-2 kopma oluyordu

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,236