Neler Yeni

Hangi internet servis sağlayıcısını önerirsiniz.

ByDevlet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Muhammed Fatih Arslan
Arkadaşlar ev interneti bağlatmak istiyorum türknet düşündüm fakat daha önce hiç kullanmadığım için iyi midir? kötümüdür bilemedim önerilerinizi bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bekir Emir
Arkadaşlar ev interneti bağlatmak istiyorum türknet düşündüm fakat daha önce hiç kullanmadığım için iyi midir? kötümüdür bilemedim önerilerinizi bekliyorum.
hocam altyapınıza bağlı türknet 100lük internet veriyorsa 500tl değmez alternatif bakın

ByDevlet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Muhammed Fatih Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bekir Emir
buradaki fiyatlara göre bakıp alabilirsiniz.

Altyapı sorgulama da 100 download 20 upload çıkıyor.

Eğer ki altyapın superonline destekliyorsa aynı paraya 500lük artı tv+'lı alabilirsin. Ağustosa kadar indirim vardı telefonla arayıp sorarsanız daha da uyguna fiyat verebiliyorlar, ben o şekile yaptım 480tl'ye 500'e 50 kullanıyorum artı tv+.

Zyon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Serkan
Netspeed ve millenicom kullandım şimdi comnete geçmeyi düşünüyorum en ucuzu o varsa başka bildiğiniz bende değerlendirebilirim

ESHLON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ESHLON
5 yıldır TurkNet vdsl kullanıyorum yılda 3-5 anca kesildi geçmek istersen 500 tl yerine 6 ay boyunca 416 TL ye bu kod sayesinde kullanabilirsin MHT83MR19BHG

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
sefa mert
türk telekom kullanıyordum ve taahhüdüm 1 ay sonra biticekti 1-2 haftadır bende arıyordum karar veremedim sonrasında türk telekom yetkilisi aradı ve bana özel bir paket sundu 200mbps 18 aylık ilk 9 ay 400 küsür divarında sonraki 9 ayda 500 küsürdü baktım diğer firmalarda aşşağı yukarı böyle bir fiyat sunucuyor (aralarında en fazla aylık 50-80tl) gibi bir fark vardı türk telekomda kalmaya devam ettik

ama tavsiyem türknetin kendi altyapısı yoksa geçmeni pek önermiyorum onun yerine millenicom comnet netspeed netbone gibi gibi başka firmaları araştırın

ByDevlet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Muhammed Fatih Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
türk telekom kullanıyordum ve taahhüdüm 1 ay sonra biticekti 1-2 haftadır bende arıyordum karar veremedim sonrasında türk telekom yetkilisi aradı ve bana özel bir paket sundu 200mbps 18 aylık ilk 9 ay 400 küsür divarında sonraki 9 ayda 500 küsürdü baktım diğer firmalarda aşşağı yukarı böyle bir fiyat sunucuyor (aralarında en fazla aylık 50-80tl) gibi bir fark vardı türk telekomda kalmaya devam ettik

ama tavsiyem türknetin kendi altyapısı yoksa geçmeni pek önermiyorum onun yerine millenicom comnet netspeed netbone gibi gibi başka firmaları araştırın
buradaki fiyatlara göre bakıp alabilirsiniz.

Eğer ki altyapın superonline destekliyorsa aynı paraya 500lük artı tv+'lı alabilirsin. Ağustosa kadar indirim vardı telefonla arayıp sorarsanız daha da uyguna fiyat verebiliyorlar, ben o şekile yaptım 480tl'ye 500'e 50 kullanıyorum artı tv+.
Alt yapımı sorguladım türknet altyapısı varmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat AKINCI
Millenicom kullanıyordum fiyat 480 TL yapacaklar pek mantığı kalmadı türk net baglatsam mi diye düşünüyorum gigafiber alt yapim var

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel
Kullandığımı söyleyim türktelekom kullanıyom iyi gayet internet cekiyo

Top Bottom