millenicom veya gıbırnetArkadaşlar ev interneti bağlatmak istiyorum türknet düşündüm fakat daha önce hiç kullanmadığım için iyi midir? kötümüdür bilemedim önerilerinizi bekliyorum.
millenicom veya gıbırnetArkadaşlar ev interneti bağlatmak istiyorum türknet düşündüm fakat daha önce hiç kullanmadığım için iyi midir? kötümüdür bilemedim önerilerinizi bekliyorum.
Gigafiber varsa düşünmeyin bile.Gigafibere geçin.Millenicom kullanıyordum fiyat 480 TL yapacaklar pek mantığı kalmadı türk net baglatsam mi diye düşünüyorum gigafiber alt yapim var
Turknet öneririm.
Hocam turknet altyapısı olanda ne yazıyor bende böyle yazdıTurknet öneririm.
Turknet Gigafiber altyapısı olduğunu anlamak için turknetin Kendi sitesinden sorgulama yap.Hocam turknet altyapısı olanda ne yazıyor bende böyle yazdı
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
1000/1000 alamam demi buradan Turknet ile?
Tüh be çıkmadı bizeTurknet Gigafiber altyapısı olduğunu anlamak için turknetin Kendi sitesinden sorgulama yap.
hocam netspeed baglatmanızı öneririm 387tl ben 100mbps paketi kullanıyorum memnunumArkadaşlar ev interneti bağlatmak istiyorum türknet düşündüm fakat daha önce hiç kullanmadığım için iyi midir? kötümüdür bilemedim önerilerinizi bekliyorum.