Hangi İnternet Servis Sağlayıcısını Seçmeliyim ?

temmuzz

80+
Reaksiyon skoru
111
Superonline 100 Mbps kullanıyordum. Birden binaya TT fiber geldi. TT fiyatı yüksek geldiği için TT altyapısında Türknet aldım. 1000 / 50 hızında kullanıyorum. Ara ara Gpon cihazının üzerindeki PON ışığı yanıp sönüyor. Bağlantı kısa süreli kopuyor.
Esas konu şu ki; ani bir kararla taşınmam gerekti. 15 gün içinde taşınıyorum. Gideceğim adreste İzmir Bayraklı TOKİ konutlarında Kablonet 1000 Mbps altyapısı, TT 1000 Mbps altyapısı görünüyor. Burada sizce kablonet mi tercih etmeliyim. Yoksa varolan uygun fiyatlı 1000 / 50 699₺ TT altyapısında şu an kullandığım Türknet internetini nakil mi ettirmeliyim. Gideceğim yerde de buradaki gibi kısa kısa kopmalar sürekli olur mu emin olamadım. Kablonet 1000 altyapısı nasıldır acaba kullanan var mı ?

1000 olanı kullanmıyorum ama kablonet 100mbps kullanıyorum memnunum, kopma falan 1 2 kere yaşadık ilk bağlandıktan sonra ama daha sonra olmadı. Türknet kullanmadım yorum yapamam ama yalan söylemeyeceğim, 1000/50 hız vermeleri baya gözümden düşürdü. 50 upload ne ya 1000 downloada.

Kablonet kullanıyorum 1000mbit paketinde uploud 125mbit ayriyeten cgnat ta değilsiniz istediğiniz gibi port açabilirsiniz fiyat olarakta ben 739tl ödüyorum destek te fena değil modem verecekler size gn630v isteyin ax3000 router f6600 den daha iyi ikisinide kullandım

Kablonet kullanıyorum 1000mbit paketinde uploud 125mbit ayriyeten cgnat ta değilsiniz istediğiniz gibi port açabilirsiniz fiyat olarakta ben 739tl ödüyorum destek te fena değil modem verecekler size gn630v isteyin ax3000 router f6600 den daha iyi ikisinide kullandım
770₺ şu an ilk 12 ay sonraki 12 ay 870₺. Teşekkürler modemleri inceleyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gpon cihazı ile mi geliyor size bazılarında farklı kablo ile 1000 veriyorlarmış sanırım.

1000 olanı kullanmıyorum ama kablonet 100mbps kullanıyorum memnunum, kopma falan 1 2 kere yaşadık ilk bağlandıktan sonra ama daha sonra olmadı. Türknet kullanmadım yorum yapamam ama yalan söylemeyeceğim, 1000/50 hız vermeleri baya gözümden düşürdü. 50 upload ne ya 1000 downloada.
Bütün firmalar öyle çok dar bir çevrede sunulan Turknet Giga altyapısında değilseniz, maalesef hepsi aynı.

770₺ şu an ilk 12 ay sonraki 12 ay 870₺. Teşekkürler modemleri inceleyeceğim.

Gpon cihazı ile mi geliyor size bazılarında farklı kablo ile 1000 veriyorlarmış sanırım.

Bütün firmalar öyle çok dar bir çevrede sunulan Turknet Giga altyapısında değilseniz, maalesef hepsi aynı.
ont cihazını si tv paketi alırsanız geliyor bende iptv yok o yüzden direk modeme bağlı optik kablo

Geri