Öneri Hangi interneti almalıyım?

Yağız 111

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
878
Millenicom'a bakıyorum ping fazla diyiyorlar.
TürkNet'e bakıyorum 30 günde kurulama geldi diyiyorlar.
TürkTelekom kullandığım paketin fiyatı 2 katına çıktı.
Netspeed fena değil gibi önerilerinizi yazabilir misiniz?

Millenicom kullaniyorum hic ping sikintisi yasamadim

Ben çok korkuyordum türknetten sonra baglattim vallaha f/p net. 35/4 paket aldım aldığım 33/6 çok iyi tavsiye ederim bağlaması biraz zahmetli oluyor yalnız 15 gün fln sürdü ama değdi ping 12 bu arada 😁

Hepsinin ayrı ayrı derdi var hocam. Hangi dert en az zahmetli geliyorsa ona yönel.
*Not : Türknet sadece Twitch yayıncılarına ve youtuberlara çalışıyor. Kuzenim yaklaşık 2 sene önce eve kurdurmak istedi. 2 hafta sonra geldiler ve kurmadan gittiler. 1 hafta sonra tekrar gelip kurdular ama ondan önceki 1 ayın "kullanılmayan" internet parasının faturasını yolladılar. Ek olarak müşteri hizmetleri bile yok. Uğraşılmaz.

Ben çok korkuyordum türknetten sonra baglattim vallaha f/p net. 35/4 paket aldım aldığım 33/6 çok iyi tavsiye ederim bağlaması biraz zahmetli oluyor yalnız 15 gün fln sürdü ama değdi ping 12 bu arada 😁
15 gün internetsiz ne yapacağım :D Müşteri hizmetleri kötü dediler

15 gün internetsiz ne yapacağım :D Müşteri hizmetleri kötü dediler
Ben bi sıkıntı yaşamadım müşteri hizmetleri ile şimdi uygulaması da var ordan şikayet form dolduruyorsun ordan bakıyorlar benim bir kere internet hızım düştü form gönderdim çalışma varmış istasyonda hemen 4 saat sonra cevap geldi ondan 2 saat sonra da hızım normale döndü ben çok mutluyum ve çok memnunum tabi senin tercihin 😊

Geri