İ5 tabi ki, İ3 2100 bile Xeondan bir tık da olsa hızlı kalıyor ama anakart falan da değişmeli ona geçmen için.arkadaşlar merhaba ben geçen aylarda kendi küçük bütçemle bir pc toplamışıtım neyse konu bu değil size soracağım benim XEON E5410 mu daha iyi yoksa İ5 2. NESİL mi
biliyorum hocam forumda bir abi öğrenci olduğum için destek vereceğini söyledi bende kendi işlemci ve anakartımı bilgisayarcıya verip anakart ve i5 3. nesil düşünüyorum üstüne biraz para vererekİ5 tabi ki ama anakart falan da değişmeli ona geçmen için.
kim dedi bizde az çikalim h81 fln alalim sanabiliyorum hocam forumda bir abi öğrenci olduğum için destek vereceğini söyledi bende kendi işlemci ve anakartımı bilgisayarcıya verip anakart ve i5 3. nesil düşünüyorum üstüne biraz para vererek
reis zaten anakart ta değişcem allahın izniyle nasip olursae5410 771 soket i5 2 nesil ise sandy bridge 1155 ailesinden bambaşka dünyaların işlemcileri soruna gelirsek i5 2 nesil tavsiye ederim xeonların çekirdek performansı iyi değil ve eski nesil xeonlarıda önermem çok çektim. alabiliyorsan i7 2600K yapabilirsin en temizi olur.
hocam çok teşekkür ederim bu kadar iyiliğin altında kalamam ben allah razı olsunkim dedi bizde az çikalim h81 fln alalim sana