Neler Yeni

Hangi İşlemciyi Almalıyım Kurgu Yapıyorum

Rahman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Rahman
Arkadaşlar merhaba hepinize haftalardır kafayı yemek üzereyim ben kurgu montaj ve özel efekt üzerine çalışıyorum. Şimdi kendime bilgisayar toplayacağım ama kararsızım işlemcim amd mi yoksa intel mi olmalı. After effect, premiere ve Photoshop kullanıyorum... Bilgilerinize ihtiyacım var.
Bütçe 6000 lira

Impe

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba hepinize haftalardır kafayı yemek üzereyim ben kurgu montaj ve özel efekt üzerine çalışıyorum. Şimdi kendime bilgisayar toplayacağım ama kararsızım işlemcim amd mi yoksa intel mi olmalı. After effect, premiere ve Photoshop kullanıyorum... Bilgilerinize ihtiyacım var.
Bütçe 6000 lira
amd render gibi konularda daha iyi ama başkalarınada sor belki yanlış hatırlıyorumdur

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Amd ye yonelmeni öneririm render vs islemlerinde daha basarili

bofuduk55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Onur bay
Bütçe 6000 lira
Bazi montaj yerlerinde yuksek ghz lazim olurken bazi yerlerde cekirdek sayisi onemli oluyor 10. Nesil intel cekirdek sayılarını arttırdı zaten var olan yüksek ghz ile çok güçlü bir cpu ryzende ise suan 5ghz bulan cpu hızları yok ama cekirdek sayıları en az altı cekirdek koyuyor

Rahman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Rahman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazi montaj yerlerinde yuksek ghz lazim olurken bazi yerlerde cekirdek sayisi onemli oluyor 10. Nesil intel cekirdek sayılarını arttırdı zaten var olan yüksek ghz ile çok güçlü bir cpu ryzende ise suan 5ghz bulan cpu hızları yok ama cekirdek sayıları en az altı cekirdek koyuyor
Yani hangisine yönelmeliyim

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
3700X

Top Bottom