Neler Yeni

Yardım Hangi İSS yi seçmeliyim?

Hangi İnternet Sağlayıcısını kullanıyorsun

• Millenicom

Oylar: 1 5.9%
  • TürkNet

Oylar: 8 47.1%
  • Netspeed

Oylar: 6 35.3%
  • Comnet

Oylar: 2 11.8%
  • Göknet

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    17

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Yunus
Arkadaşlar merhaba, şuanda aktif Vodafone müşterisiyim 50/8 Mbps 86₺ ve taahütümün son ayındayım.

Beni arayıp 50/8 Mbpsde kalmamı 190₺/12 Ay şeklinde yapabileceklerini daha üst hız vermeyeceklerini söylediler.

Ben max alabişdiğim hızı almak istiyorum Şuanda santrale 80 Metre mesafede 82 Mbps alabiliyorum sizce hangi İSS ye geçiş yapmalıyım? Neden?

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Arkadaşlar merhaba, şuanda aktif Vodafone müşterisiyim 50/8 Mbps 86₺ ve taahütümün son ayındayım.

Beni arayıp 50/8 Mbpsde kalmamı 190₺/12 Ay şeklinde yapabileceklerini daha üst hız vermeyeceklerini söylediler.

Ben max alabişdiğim hızı almak istiyorum Şuanda santrale 80 Metre mesafede 82 Mbps alabiliyorum sizce hangi İSS ye geçiş yapmalıyım? Neden?
Netspeed

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
uğur demirel
Türk Telekom hariç hepsi olur alt yapı kabloları caldilar adam aradı arıza haberi olmayan müşteri hizmetleri 180tl 16 mbps 24 mbps 240 TL fiyat çektiler bu rezil firmadan almayın birde müşteri yalı fazla veriyorlar müşteri hizmetleri azarlıyor Uygun fiyat bizde tatavasi Allah bunlarin neşe comnet bekle beni 9ocak geliyorum

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk Telekom hariç hepsi olur alt yapı kabloları caldilar adam aradı arıza haberi olmayan müşteri hizmetleri 180tl 16 mbps 24 mbps 240 TL fiyat çektiler bu rezil firmadan almayın birde müşteri yalı fazla veriyorlar müşteri hizmetleri azarlıyor Uygun fiyat bizde tatavasi Allah bunlarin neşe comnet bekle beni 9ocak geliyorum

Teşekkürler türktelekom asla düşünmüyorum

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,937
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Neden hocam?

Ayrıca oylamaya katılırsanız sevinirim.
Bir ara kendi sistemlerini guncellediler 30-45dk arasi bi kesinti oldu onun disinda bir problem yasamadim hizi da gayet iyi fiyatları da uygun diye dusunuyorum belki daha ucuzu vardir ama digerlerini bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapı turk telekomun yine bi problem yasadiginda comnet ariza kaydi olusturacak turk telekom gelip hizmet vericek

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır

Şuan millenicom kullanıyorum bulunduğum yerde 100 mbps paket 125 TL ilk ay ödüyorsun 2.ay bedava. Etrafında veya o bölgede kullanan varsa sorabilirsin. Bende 74 mbps gösteriyordu. 35 mbps ile 100 mbps arasında 10 lira oynuyor diye 100 mbps aldım. Max 56 geliyor. Ama ben Siirt pervarideyim şuanda çok sıkıntılı bir bölge. Ona rağmen kesinti falan yok. Müşteri hizmetleri ilgili.

Eğer milleni geçmek istersen davet kodu verebilirim. Sende bende 1 ay daha ücretsiz kullanabiliriz. Böylece eğer ki beğenmezsen , 3.ayın sonunda netspeed e yada başka bir sağlayıcıya direkt hat taşıma yapabilirsin sadece 1 ay parasını ödemiş olursun 3 ay kullandığın halde.

erman500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
efe

Eger vdsl altyapiniz varsa netspeed oneririm

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Yunus
Bir ara kendi sistemlerini guncellediler 30-45dk arasi bi kesinti oldu onun disinda bir problem yasamadim hizi da gayet iyi fiyatları da uygun diye dusunuyorum belki daha ucuzu vardir ama digerlerini bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapı turk telekomun yine bi problem yasadiginda comnet ariza kaydi olusturacak turk telekom gelip hizmet vericek

Teşekkürler bende şuan Netspeed düşünüyorum bakalım.

Eger vdsl altyapiniz varsa netspeed oneririm

Vdsl var hocam evet.

Şuan millenicom kullanıyorum bulunduğum yerde 100 mbps paket 125 TL ilk ay ödüyorsun 2.ay bedava. Etrafında veya o bölgede kullanan varsa sorabilirsin. Bende 74 mbps gösteriyordu. 35 mbps ile 100 mbps arasında 10 lira oynuyor diye 100 mbps aldım. Max 56 geliyor. Ama ben Siirt pervarideyim şuanda çok sıkıntılı bir bölge. Ona rağmen kesinti falan yok. Müşteri hizmetleri ilgili.

Eğer milleni geçmek istersen davet kodu verebilirim. Sende bende 1 ay daha ücretsiz kullanabiliriz. Böylece eğer ki beğenmezsen , 3.ayın sonunda netspeed e yada başka bir sağlayıcıya direkt hat taşıma yapabilirsin sadece 1 ay parasını ödemiş olursun 3 ay kullandığın halde.

Kodu atar mısınız aklımda bulunsun

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Netspeed öneririm, davet kodu ile 10TL daha az ödüyorsunuz

ByKayseriLi

80+ Bronze
50/8 Mbpsde kalmamı 190₺/12 Ay
Hocam ciddimisiniz siz? Ben NetSpeed kullanıyorum 4-5 senedir şuan fiber 100/10 kullanıyorum modemi de kendileri verdi şuan güncel olarak 141₺ faturam var. Ciddi fark var hem hız hem de fiyat konusunda. Kaçarak uzaklaşın vodafone'dan. Ayrıca taahütte de yok. 12 ay kal 24 ay kal gibi. İstediğim zaman iptal edebilirim de şuan. Ayrıca adamların müşteri hizmetleri de çok kaliteli. Türkiye şartların da bana göre en iyi ISS şuan için NetSpeed.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,736
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom