Neler Yeni

Hangi Kablosuz Mouse Daha İyi

kırmızışarapp

80+ Silver

ne farkı var hangisi daha iyidir. bildiğiniz başka modellere açığım bilindik markalar olursa sevinirim
Glorious'un kablolu modelini kullanıyordu arkadaş bozuldu garip şekilde. Delikli mouselar hiç mantıklı gelmiyor bana. Logitech ve Steelseries veya hatta hyperx lere de bakabilirsin.

wetaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Esad Çevikbaş

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
11.8 x 6.16 x 3.86 boyutları var 64 gram ağırlığında. yurtdışı olduğu için garantisi var mı bilmiyorum. ben aldım geldiği zaman forumda inceleme paylaşıcam. Youtube da doğru düzgün bir incelemesini bulamadım maalesef

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
fiyatı pahalımı fiyatını hak ediyormu
Arkadaşın 2 hafta önce tavsiyem üzerine model d wiriless aldı, aynı soruyu ona da sordum. Sence ben mi abartıyorum yoksa hak ediyor mu parasını diye. Sadece tek söylediği “Abim abartmıyorsun aksine az bile söylüyorsun.” oldu. Mouse gerçekten üzmeyen ve parasını bence hak eden bir mouse. 6 aydan uzun süredir kullanıyorum ve bir gün bile aldığıma pişman olmadım. Hatta oyunlarda rank atlamama bile yardımcı oldu.

wetaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Esad Çevikbaş
Arkadaşın 2 hafta önce tavsiyem üzerine model d wiriless aldı, aynı soruyu ona da sordum. Sence ben mi abartıyorum yoksa hak ediyor mu parasını diye. Sadece tek söylediği “Abim abartmıyorsun aksine az bile söylüyorsun.” oldu. Mouse gerçekten üzmeyen ve parasını bence hak eden bir mouse. 6 aydan uzun süredir kullanıyorum ve bir gün bile aldığıma pişman olmadım. Hatta oyunlarda rank atlamama bile yardımcı oldu.
teşekkürler :)

Starlex

80+ Silver

ne farkı var hangisi daha iyidir. bildiğiniz başka modellere açığım bilindik markalar olursa sevinirim
Glorious tabikii

wetaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Esad Çevikbaş
ikisini kullanma fırsatım oldu ikiside çok güzel mouse şuan main olarak darmoshark m3 kullanıyorum ilerde pulsar ile değiştiricem.
darmorshark ve coolar masterı kullandınız yani hangisini tercih edersiniz benim yerimde olsanız bu arada yardımınız için teşekkürler
darmorsharkın driverı varmı felan hiç bi bilgim yokk

Lynton.

80+
darmorshark ve coolar masterı kullandınız yani hangisini tercih edersiniz benim yerimde olsanız bu arada yardımınız için teşekkürler
darmorsharkın driverı varmı felan hiç bi bilgim yokk
hepsi var içiniz rahat olsun tercih edicek olsam darmosharkı tercih ederim çünkü aralarında sensör farkı var mm712 3370 m3 3395

wetaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Esad Çevikbaş
hepsi var içiniz rahat olsun tercih edicek olsam darmosharkı tercih ederim çünkü aralarında sensör farkı var mm712 3370 m3 3395
fiyatlar aynı olduğu için darmorsharkı tercih etmem iyi olur tahminen garanti durumunda da sorun çekmem umarım

Top Bottom