Hangi kasa daha iyi

Vuudx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,179
Çoğunuzu çok yordum özür dilerim ama bütçem düşük olduğundan o fiyata iyi olanı bulmam gerekiyor bu son olacak tekrar özür dilerim, hangisi daha iyi?

Her türlü 1. Önü ızgaralı 3 fanı var soğutmada çok işe yarar (psular hakkında yorum yapmıyorum sadece ısınma konusunda benim yorumum)

Çoğunuzu çok yordum özür dilerim ama bütçem düşük olduğundan o fiyata iyi olanı bulmam gerekiyor bu son olacak tekrar özür dilerim, hangisi daha iyi?

Birinci kasanın PSU'su C4 dostm kesinliklealınmaz. İkinci kasnınki de aman aman iyi olmasa da PowerBoost'tan iyidir.

Powerboost'dan uzak durmalısın. Kasa olarak iyi fakat psu çöp. Para kolay kazanılmıyor, iyi düşün.

Ben gerçekten anlamıyorum 487 TL veriyorsun da 587 TL mi fazla geldi bütçene? 50 100 bakma sağlam bir şey al
Sende haklısın da zorlaya zorlaya aldırcam, hatta bunları alacaklarına bile emin değilim, zaten daha fazla konu açmam kasa ayrı psu ayrı alıcam büyük ihtimalle

Geri