Neler Yeni

Hangi kasa daha iyi?

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
Selam arkadaşlar birkaç kasa arasında kaldım. Hangisi alınmalı? Lütfen PSUlarıda değerlendirin.

Alacağım Sistem : https://www.itopya.com/da-v4-r5-160...r-oc-8gb-8gb-ram-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Selam arkadaşlar birkaç kasa arasında kaldım. Hangisi alınmalı?

CM MB520 çok güzel bir kasa. Ön panel akrilik, ama geniş hava kanalları var. Tasarımı da çok iyi.
Aynı markanın MB511 modeli var, o da MB520 ile neredeyse aynı tasarıma sahip, ön paneli mesh.

Ama paylaştığın sistemde kasa için ek ücret ödemene gerek yok. Ona para vermek yerine RAM'i 16 GB'a çekebilirsin.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Selam arkadaşlar birkaç kasa arasında kaldım. Hangisi alınmalı? Lütfen PSUlarıda değerlendirin.

Alacağım Sistem : https://www.itopya.com/da-v4-r5-160...r-oc-8gb-8gb-RAM-480gb-SSD-gaming-bilgisayar/

Dark guardian var teknobiyotik çok kullanıyor bunların dışında ama psu yok çok serin. Ama corsair spec delta rgb alabilirsin 550W 80+ bir kasa temperli zaten biliyosundur bu forum da olduğuna göre onun dışında v200 alınabilir

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dark guardian var teknobiyotik çok kullanıyor bunların dışında ama PSU yok çok serin. Ama Corsair spec delta RGB alabilirsin 550W 80+ bir kasa temperli zaten biliyosundur bu forum da olduğuna göre onun dışında v200 alınabilir
Hazır sistem kasa özelleştirmesi yapıyor. O seçenekler yok kral.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Hazır sistem kasa özelleştirmesi yapıyor. O seçenekler yok kral.
O zaman top sende reis benden bu kadar ama direk şöyle yap kasa isteme çıkar kasayı demonte gelir ama kurabilirsen ayriyetten alabilirsin ama uyumluluğa bakarak al

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CM MB520 çok güzel bir kasa. Ön panel akrilik, ama geniş hava kanalları var. Tasarımı da çok iyi.
Aynı markanın MB511 modeli var, o da MB520 ile neredeyse aynı tasarıma sahip, ön paneli mesh.

Ama paylaştığın sistemde kasa için ek ücret ödemene gerek yok. Ona para vermek yerine RAM'i 16 GB'a çekebilirsin.
16GB yaptım zaten. Hatta İşlemciyide R5 3600 yapıp alacağım. MB520 bende beğendim güzel gözüküyor ama PSU yetermi bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Enes Mesut Özgeldi

Alacağım Sistem : https://www.itopya.com/da-v4-r5-160...r-oc-8gb-8gb-RAM-480gb-SSD-gaming-bilgisayar/
16GB yaptım zaten. Hatta İşlemciyide R5 3600 yapıp alacağım. MB520 bende beğendim güzel gözüküyor ama PSU yetermi bilmiyorum
yeter de artar bile kafan rahat olsun

Top Bottom