Neler Yeni

Hangi Kasa? Kullananlar Gelsin!

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Anlaşmak ne alaka? Sen haksız düşmeye başlayınca hep böyle mi yapıyorsun? Sende var diye en iyisi olmuyor haberin olsun.
Arkadaş ileride ATX anakart almak isteyebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu daha mantıklı. AHBC ile aralarında yaklaşık 94W fark var. :)
Eline sağlık evet az bir farkla bu PSU modelini almak daha mantıklı

oknrock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Okan Karakaya
Corsair ya da MSI; ikisininde hava akışı iyidir, dilediğini al fakat MSI'ın 3 fanlı modelini alabilirsen onu al derim.
Kardeşim kesinlikle sana önerdiğim ürünleri almalısın. Neden?
1- Sen normal RGB modeli 560TL'ye bulmuşsun ben sana aynı kasanın ARGB modelini 498TL'ye buldum
2- Cooler Master model micro ATX anakart uyumluluğu var ATX takamazsın

498TL MSI MAG Forge 100R AGB: https://urun.n11.com/bilgisayar-kas..._medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.8.1
392TL FSP HV PRO 550W 80+: https://www.incehesap.com/fsp-hv-pro-fsp550-51aac-550w-power-supply-fiyati-46635/

Toplam 890TL'ye kaliteli bir ikili oluşurmuş oluyorsun

Edit: daha iyi bir PSU modeli eklendi
Teşekkür ederim başkan 👌

OnlyEmreks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Emre kara
Kardeşim kesinlikle sana önerdiğim ürünleri almalısın. Neden?
1- Sen normal RGB modeli 560TL'ye bulmuşsun ben sana aynı kasanın ARGB modelini 498TL'ye buldum
2- Cooler Master model micro ATX anakart uyumluluğu var ATX takamazsın

498TL MSI MAG Forge 100R AGB: https://urun.n11.com/bilgisayar-kas..._medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.8.1
392TL FSP HV PRO 550W 80+: https://www.incehesap.com/fsp-hv-pro-fsp550-51aac-550w-power-supply-fiyati-46635/

Toplam 890TL'ye kaliteli bir ikili oluşurmuş oluyorsun

Edit: daha iyi bir PSU modeli eklendiho

Hocam aerocool airhawk duo argb hakkında düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim. Az da olsa yoksa cooler master mb511 argb mi alayım ?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Herkese merhaba arkadaşlar.
Aklımda çeşitli kasalar var bunların görselleri de aşağıda ancak PSU dahili olan kasalar hakkında kafamda soru işaretleri var. Aranızda kullananlar varsa ve yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Üç ü arasından Msi daha iyi Mb311 küçük bir kasa onu direk ele Corsair olanda psu da var onu unutma

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hocam aerocool airhawk duo argb hakkında düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim. Az da olsa yoksa cooler master mb511 argb mi alayım ?
bunun hakkında konu açarsan daha iyi olur arkadaşın konusunu kirletmeyelim

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Herkese merhaba arkadaşlar.
Aklımda çeşitli kasalar var bunların görselleri de aşağıda ancak PSU dahili olan kasalar hakkında kafamda soru işaretleri var. Aranızda kullananlar varsa ve yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
İlla bu üçünden biri olacaksa Msi. Ben Dark guardian almanızı öneririm.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
matx anakart kullanıcaksa bile msi neden daha mantıklı ayriyetten atx kasayada 3 adet fan takılıyor

Biladerim Anlaşmak ne alaka? Sen haksız düşmeye başlayınca hep böyle mi yapıyorsun? Sende var diye en iyisi olmuyor haberin olsun. Bu nasıl bir cümle adam resim eklemiş hangisi iyi diye kasanın biri matx dierleri atx adam akıllı belirtsin ozaman ben atx anakart kullanıcam diye bide ben bu kasa iyi demiyorum ben bunu kullanıyorum diyorum. haksız düşmüyorum.
2. adam ileride atx kasa alıcaksa matx kasa resmini paylasmaz zaten. önce bi konunun ilk cümlesini oku resimlere bak beyin çalıssın.
Çünkü MSI daha iyi hava akışına sahip.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Kaira Bilgic
MSI ın 100M değilde 100R modelini aldım incehesaptan vallaha bir sorun göremedim daha içine bir sistem kurmadım ama kasa gayet şık ve büyük ayrıca diğerlerine göre daha ucuz ekstra olarak ekleyeyim msı daki o orta kısımda bir logonun olduğu yer varya oraya da fan takılıyor bilgin olsun

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Çünkü MSI daha iyi hava akışına sahip.
Hocam beni aydınlatır mısın Matx kasa Önü Mesh 2x120mm var Atx Kasa Önü Mesh 2x120mm fan var İstenildiğinde ikisine de ekstra fan ekleniyor. Msi da alt fanın hava akımı psu cover kapagının yarısını içerisine alıyor dier yarısı ekran kartına doğru gidiyor fabrika çıkıslı msi nasıl daha iyi hava akısına sahip.
Yanlış anlasılmasın msi dısında ürün kullanmadım anti fanboy flan sanılmak istemiyorum.

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
mb 511 al

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Hocam beni aydınlatır mısın Matx kasa Önü Mesh 2x120mm var Atx Kasa Önü Mesh 2x120mm fan var İstenildiğinde ikisine de ekstra fan ekleniyor. Msi da alt fanın hava akımı psu cover kapagının yarısını içerisine alıyor dier yarısı ekran kartına doğru gidiyor fabrika çıkıslı msi nasıl daha iyi hava akısına sahip.
Yanlış anlasılmasın msi dısında ürün kullanmadım anti fanboy flan sanılmak istemiyorum.
İçi daha geniş olduğu için MSI daha soğuk.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İçi daha geniş olduğu için MSI daha soğuk.
hacım r5 2600 r5 3600 r7 3700x forumlarda sayfalar dolusu ısınıyor konuları mevcuttur.
ben bu işlemcileri 2 matx 4 atx kasalarda kullandım dizdim sıcaklıklarda farklılık yoktu sabahtan beri bişi demiyim diyorumda kaçtanesini matx kaç tanesini atx sistemde kullandında bu tanıya vardın.Tamam atx daha geniş daha ferahtır ama kesin konusma ısrarla bu bundan daha serindir diyosun.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
hacım r5 2600 r5 3600 r7 3700x forumlarda sayfalar dolusu ısınıyor konuları mevcuttur.
ben bu işlemcileri 2 matx 4 atx kasalarda kullandım dizdim sıcaklıklarda farklılık yoktu sabahtan beri bişi demiyim diyorumda kaçtanesini matx kaç tanesini atx sistemde kullandında bu tanıya vardın.Tamam atx daha geniş daha ferahtır ama kesin konusma ısrarla bu bundan daha serindir diyosun.
Aslında mATX yada ATX olmasından daha önemli etkenler var. Mesela Coolermaster Lite 5 diye bir kasa var içi sauna gibi. Ve bu kasa ATX. Ama genelde iki tane kasanın ATX ve mATX versiyonlarında ATX olan daha serin oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom