Neler Yeni

Hangi klavye daha iyidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
enes
Bütçe
1000

bu konu gibi bir konu daha açmıştım ama çevremdekilerin önerisi üstüne yeniden araştırma kararı aldım

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Rüveyda Akın
Kesinlikle bunların arasından Redragon ve Ziyoulang harici bir şey tercih etme. Redragon Fizz'i 1 yıldır aktif olarak her gün kullanıyorum, hiçbir sorunu sıkıntısı yok. Onu önerebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle bunların arasından Redragon ve Ziyoulang harici bir şey tercih etme. Redragon Fizz'i 1 yıldır aktif olarak her gün kullanıyorum, hiçbir sorunu sıkıntısı yok. Onu önerebilirim.
peki redraon mu önerirsin ziyoulang mi hangisini almalıyım

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Rüveyda Akın
Şahsen ben ikisinin arasından tercih yapacak olsam açık konuşayım yine Redragon'u seçerdim. Hatta ortası gri olanı aldığım için bu sefer de ortası beyaz olanı alıp, tuşları değiştirerek bir full gri bir de full beyaz klavye yapacağım inşaallah :D

RGB'si mükemmel çalışıyor. Harika modları var. Bütün tuşları fabrikasyon Türkçe olarak geliyor. 1 yıldır kullanıyorum hiçbir tuşta bozulma veya basmama problemi olmadı. İnşaallah böyle devam eder, bozulmaz.

Ama Ziyoulang'ın da fazladan tuşu var. %75 bir klavye. Renkleri de capcanlı. O da tercih edilebilir. İyi markadır kötü değildir. Zaten bildiğim kadarıyla Redragon'un alt markası mı ne öyle bir şey diyordu birileri.

Tamamen senin tasarımsal olarak isteğine kalmış yani. YouTube üzerinden ikisinin de videolarını izle.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Arnold Ciwardagexer
K617'de bayağı bir yay sesi var kendim de deneyimledim ayrıca k87pro'nun ses yalıtımı bayağı iyi gözüküyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,728
Üyeler
161,894
Son üye
jackass
Top Bottom