Neler Yeni

Hangi klavye daha iyidir?

VitoScaletta

80+ Gold
arkadaşlar lütfen bu gibi ekipman konularına içindeki switchi bilen dış malzemesini bilen kişiler konuşsun herkes fanboyluk yapıp mesaj atınca veya google da görsellerden gelip yorum yazınca kimseye bi faydası olmuyor !!!!!!!!!!!!!

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
yanı çok ses senin için sıkıntıysa kararına saygı duyarım bilek desteginin bence çıkması daha iyi çünkü her zaman oyun oynamıyosun veya yazı yazmıyosun ondan dedim renk olarak da zaten RGB ne olarak rengini begenmedin
Renkler cok soluk gibi geldi nedenini bilmiyorum

Çınar Yaşar

80+ Gold
Ben olsam OGRE alırdım, çünkü hem deri bilek desteği var, hem RGB, hem mekanik yani çok daha kısa tuş tepkime süresi var, Ogre dışında g213 alırdım Mediamarkt'ta görmüştüm çok güzel ışıklandırması var ve tuşları çok güzel.

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
klavye konusunda diğer markalarda iyi olduğu halde gamepowerin klavyelerine güveniyorum adamlar kaliteli bir işçilik yapıyorlar. internet kafede kullandım arkadaştada vardı. benim tavsiyem mekanik gamepower
haklısın bazı kronik sorunlu ürünleri hariç gerçekten çok kaliteli bi marka daha iyi yerlerede gelir

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Ben olsam OGRE alırdım, çünkü hem deri bilek desteği var, hem RGB, hem mekanik yani çok daha kısa tuş tepkime süresi var, Ogre dışında g213 alırdım Mediamarkt'ta görmüştüm çok güzel ışıklandırması var ve tuşları çok güzel.
Benim espor ile alakam yok oylesine oynarım eglenmek amacıyla ben kısayol tuşları olduğu icin g213 tarafındayım ne gibi eksileri var ogreye karşı daha denemedim yani ses konusunda birsey diyemeyeceğim ben geceleri oyun oynamak istiyorum red switch sanki gece yine dayak yememi sağlayacak gibi duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,573
Üyeler
165,200
Son üye
LaPulga
Top Bottom