Muhammed32
80+
- Reaksiyon skoru
- 89
- Bütçe
- 2000
2k bütcem var pek bi özellik istediğim yok blue switch olmasın bide düz siyah renk olsun rgb si olsun tam boy 106 tuş olsun başka bişeye gerek yok
hocam baya iyi duruyor metal mi yani klavye kalıplı hissettiriyor muMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Salih7158 daha iyi bu özelliklerde bu bütçelerde bildiğin ürün varsa görmek isterim hocam bende değiştiricem yakında
Pusat önermem hocam tuş silinme problemi var diye biliyorum o ürününhocam baya iyi duruyor metal mi yani klavye kalıplı hissettiriyor mu
soru cevap kısmında bu sorun yaşanmaz diye belirmiş satıcı ama ne kadar güvenebilecem bilemiyorum sen ne önerirsinPusat önermem hocam tuş silinme problemi var diye biliyorum o ürünün
pusat yerine aula ürünlerine bakabilirsiniz hocamhocam baya iyi duruyor metal mi yani klavye kalıplı hissettiriyor mu
hocam tuşların alt kısmı aliminyum geri kalanı sert plastik ve 1.6 kg civarlarında ağırlığı ile tabii ki kalıplı hissettirir. ayrıca yazılımı ve bilek desteğinin çıkarılabilir olması bence büyük artıhocam baya iyi duruyor metal mi yani klavye kalıplı hissettiriyor mu
bütçe çıkarsa w60 öneririm 60 boyutunda ama özellikleri fiyatına göre baya iyi duruyor.2k bütcem var pek bi özellik istediğim yok blue switch olmasın bide düz siyah renk olsun rgb si olsun tam boy 106 tuş olsun başka bişeye gerek yok