⌨️ Hangi klavyeyi kullanıyorsunuz? - Mekanik/Yarı Mekanik/Membrane

Kullandığınız klavye tipi nedir?

• Mekanik

Oylar: 146 76.8%
  • Yarı Mekanik

Oylar: 4 2.1%
  • Membrane

Oylar: 40 21.1%

• Oy kullanan toplam üye
    190
Corsair K68 Red Switch.
İtopyadan 500 tl ye almıştım.

Hafif bir çınlama sorunu var onun dışında gayet iyi. Merak ediyorum bu çınlama sorunu başkasında var mı diye ama gruba sormadım hiç 😅

Akko 5087B Plus mekanik silver switch
3 modlu(wireless-wired-bluetooth)
Hotswap 5 pinli klavye
712gB3l47GL.jpg
Klavye tuşlarının yumuşak görüntüsü ve harflerin fontu çok hoş duruyor güle güle kullan kankam.

Lecoo kullanıyom membran ( idarelik) E-Yosoo Z11T alıcam

Şu klavyenin tipi çok hoşuma gitti

Günün fırsatı: Akko 5087B Plus Ufuk Mekanik Oyun Klavyesi Çoklu Modlar (BT5.0/2.4Ghz/Type C) 5 Pimli Çalışırken Değiştirilebilir Kompakt Klavye, PBT Çift Atış Cherry Keycaps, ISO-DE Düzeni Programlanabilir Makrolar(Jöle Siyah Anahtar) https://amzn.eu/d/8x8hXNw

Razer Blackwidow V3 TKL Kullanıyorum 1 Aya yakın süredir. Onun haricinde uzun bir süre G213 Kullandım. 1 - 2 Ay kadar da HP Victus Klavyesi kullandım. Mekanik klavyeler sanırım bir tık gereksiz..

magic refiner mk25-1

3 ay öncesine kadar Gamenote HV-KB473L kullanıyordum satıp üsttekini aldım da keşke satmasaydım aklıma gelince pişman oldum tek kötü yanı blue switch olmasıydı

Son düzenleme:
- Kullandığınız klavyenin marka ve modeli?
- Mekanik - Yarı Mekanik - Membrane?

Abdullah sağ olsun zamanında indirime koydu ve 599 ₺ fiyatında kapmıştık süper klavye
Asus TUF K3 Aura Red Mekanik Red Switch RGB Klavye

asus-tuf-gaming-ra05-k3-d-rd-red-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye-151278.jpg
Kalitesiz mekanik yerine iyi bir membran seçtim.
Lenovo Legion K300
Aşırı sessiz, renkleri çok belirgin, yazılar silinmiyor. En kötü yanı tuşlar çıkmıyor

Geri