Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Logitech G213. Membran olduğu için kullanıyorum yoksa Romer G switch asla almam.
Reis ben cok memmnunum. Yani klavye sonucta. Fazla para o konuya vermek istemedim. Lakin ilerde yeni setup k95xt platinium veya asus rog strix gecerim. Ama o ta en son planda.Memnunmusun?
Memnunmusun?
Abi ben yeni klavye alıcamda sence k55 alıyımmı? Yani membran olması sıkıntı çıkarıyormu? Bide 400tl ye optik switch olan klavyelerde var sence optik switch mi membran mı alıyım?Reis ben cok memmnunum. Yani klavye sonucta. Fazla para o konuya vermek istemedim. Lakin ilerde yeni setup k95xt platinium veya asus rog strix gecerim. Ama o ta en son planda.
motospeed ck 104 kullanıyorum 400tl tek sevmediğim yanı f1 f2 tuşları 1 2 3 e çok yakınArkadaşlar hangi klavyeyi kullanıyorsunuz? Klavye arayanlar için belki bir yardımı dokunur. Klavyenin marka modelini, fiyatını bide fiyatına göre önerip önermediğinizi yazarsanız güzel olur.
Ben gamebooster attackg76k kullanıyorum. Fiyatı şuan 180tl. Bilek desteği olmadığı için önermiyorum.
Ikiside iyi baskanim. Bana göre k55 rgb klavye iyi ve isimi görüyor. Sesiz ve button cok direkt. Üstelik malro var bide anti ghosting olayi. Yani hersey hizli bi sekilde button bastin anda sisteme iade ediyor. Rgb ayarlar.Abi ben yeni klavye alıcamda sence k55 alıyımmı? Yani membran olması sıkıntı çıkarıyormu? Bide 400tl ye optik switch olan klavyelerde var sence optik switch mi membran mı alıyım?