Neler Yeni

Hangi klavyeyi kullanıyorsunuz?

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Kaan
Arkadaşlar hangi klavyeyi kullanıyorsunuz? Klavye arayanlar için belki bir yardımı dokunur. Klavyenin marka modelini, fiyatını bide fiyatına göre önerip önermediğinizi yazarsanız güzel olur.
Ben gamebooster attackg76k kullanıyorum. Fiyatı şuan 180tl. Bilek desteği olmadığı için önermiyorum.
laptop klavyesi :D

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
Preo MG41

Ben aldığımda 80 TL idi. İndirimle 60 TL + mouse pad almıştım. Şuan 189 TL olmuş. :D 60 TL fiyata güzel bir klavye ancak 189 TL'ye asla tavsiye etmem. Temiz 2. el bulunursa güzel klavye. Okul harçlığı ile alınabilecek o "ışıklı mışıklı gaming klavye" isteğini karşılayacak bir klavye.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Arkadaşlar hangi klavyeyi kullanıyorsunuz? Klavye arayanlar için belki bir yardımı dokunur. Klavyenin marka modelini, fiyatını bide fiyatına göre önerip önermediğinizi yazarsanız güzel olur.
Ben gamebooster attackg76k kullanıyorum. Fiyatı şuan 180tl. Bilek desteği olmadığı için önermiyorum.
a101 klavyesi :)

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
laptop klavyesi+ gamepower ogre rainbow blue switch

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1

ygkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Yağız Gölge
Logitech G213 Kullanıyorum. Fiyatı şuan 370 lira. Alacaklar için biraz daha beklemesini öneririm fiyatı bir düşüp bir artıyor. RGB Aydınlatması çok hoş. Tuş aralarından ışıklar fırlamıyor ve gözü yormuyor. Mekanik bir klavye değil fakat mekanik bir klavye kullanıyorsunuz gibi hissettiyor ve sesi gayet hoş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Logitech G213 Kullanıyorum. Fiyatı şuan 370 lira. Alacaklar için biraz daha beklemesini öneririm fiyatı bir düşüp bir artıyor. RGB Aydınlatması çok hoş. Tuş aralarından ışıklar fırlamıyor ve gözü yormuyor. Mekanik bir klavye değil fakat mekanik bir klavye kullanıyorsunuz gibi hissettiyor ve sesi gayet hoş.
Mekanik bir klavye almamamın sebebi ise zaten gayet yeterli bir derecede mekanik hissi vermesi bu klavyenin mekanik alacak olsaydım blue switch alırdım fakat sesi çok rahatsız edeceği için bu klavyeyi tercih ettim ve çok memnunum.

Top Bottom