bosver onlari banggood rk61 yapıştır1000 TL bütçe ile ikinci el Cooler master ck271 wireless- Bluetooth veya Logitech g513 carbon seçeneğim var. Hangisini tercih etmeliyim?
Ne kadara geliyor ve bu model çok konuşuluyor o kadar iyi mi ?bosver onlari banggood rk61 yapıştır
Çok iyi model alın bence...Ne kadara geliyor ve bu model çok konuşuluyor o kadar iyi mi ?
Öne çıkan özelliği nedir switch kalitesi vs mi ?Çok iyi model alın bence...
Switch, malzeme kalitesi... Kısaca kalitesiÖne çıkan özelliği nedir switch kalitesi vs mi ?
1000 TL ye bulursam alacağımSwitch, malzeme kalitesi... Kısaca kalitesi
1000 TL ye bulursam alacağım
Kablosuz modeli de var sanırım bu kablolu gibi duruyor. Bide vergisi ne kadar gelir bunun gümrük vs sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorumRoyal Kludge RK61 Mekanik Klavye 61 Tuş bluetooth 5.0 Kablolu Çift Modlu RGB Oyuncu Klavyesi
Yalnızca US$67.99, en iyi Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye, 61 tuşlu bir bluetooth 5.0 ve kablolu çift modlu RGB oyun klavyesidir. Kompakt bir tasarıma, dayanıklı yapıya ve özelleştirilebilir aydınlatma efektlerine sahiptir. Bu mekanik klavye ile mükemmel oyun deneyimini yaşayın! online satış...tr.banggood.com
hayır kablosuz bluetooth yazıyor ya...Kablosuz modeli de var sanırım bu kablolu gibi duruyor. Bide vergisi ne kadar gelir bunun gümrük vs sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum
hayır kablosuz bluetooth yazıyor ya...
Bilek desteğini kediler yemiş satan arkadaşın. Ama klavye nokta hatasızgarantisi varsa ck721 çok kaliteli duruyor bence ayrıca rk61e ekstra olarak ses tekerleği ve bilek desteği var ikisini de görmedim ama ck721 dediğim gibi çok premium hissiyat veriyor hotswappable var mı bilmiyorum ama o da varsa ben olsam alır geçerdim ttc switchlerde çok iyi