Tabikide k86Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle game shark salla kazan yerinden yüzde 50 indirimle çıktı normalde fiyatı daha yüksek o yüzden beni cezbediyo bide + olarak wireless var sizce hangisini tercih etmeliyim
Tabikide k86
Fabrikasyon switchleri çift basıyor elinde patlayabilir k86.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle game shark salla kazan yerinden yüzde 50 indirimle çıktı normalde fiyatı daha yüksek o yüzden beni cezbediyo bide + olarak wireless var sizce hangisini tercih etmeliyim
Ak680'de 2 haftada 3 tuşu bozuldu Drinkey marka switchleri berbat.Fabrikasyon switchleri çift basıyor elinde patlayabilir k86.
Ek switch alması lazım. Ak680 savunmadım ki ben zaten niye onu örnek verdin. Bu diretk fabrikasyon hatalı çift basıyor.Ak680'de 2 haftada 3 tuşu bozuldu Drinkey marka switchleri berbat.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kang white alınabilir ucuza.
Hocam ikisinden biri seçilmesi istendiği için ben de zaten K86'yı söylemiştim bir sorun yok.Ek switch alması lazım. Ak680 savunmadım ki ben zaten niye onu örnek verdin. Bu diretk fabrikasyon hatalı çift basıyor.
Yeni switch almaya bütçe varsa evet güzel seçim.Hocam ikisinden biri seçilmesi istendiği için ben de zaten K86'yı söylemiştim bir sorun yok.