95 kilo 185 boyum var. Daha ürün gelmedi ancak 120kg+ destegi var. Oturma yerindeki sünger veya hangi malzeme varsa sanırım bir kaç ay sonra kenarlara dogru toparlanıyormus. Ancak elinle düzeltebiliyormussun( 1 yıl oncesinin incelemesinde boyle bir yorum gordum. Markanın da feedbackler cercevesinde guncelleme yaptıgını duydum. Bu sebeple bu sorun yeni üretimlerde ortadan kalkmıs olabilir.)biraz kilolu biriyim çökme vs yaparmı?
bende 3 aydır kullanıyorum zaten yıllardır kullanmıyorum. ben aldığımdan beri herhangi bir değişiklik yapılmadı. 1.85 - 1.90 arası boyum, 90 da kilom var.95 kilo 185 boyum var. Daha ürün gelmedi ancak 120kg+ destegi var. Oturma yerindeki sünger veya hangi malzeme varsa sanırım bir kaç ay sonra kenarlara dogru toparlanıyormus. Ancak elinle düzeltebiliyormussun( 1 yıl oncesinin incelemesinde boyle bir yorum gordum. Markanın da feedbackler cercevesinde guncelleme yaptıgını duydum. Bu sebeple bu sorun yeni üretimlerde ortadan kalkmıs olabilir.)
aynen kanka aynen kötü 6 aydır kullandığım koltuğu bana kötüleme bir zahmet D:ziolarda kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kalitesiz.
sen kullanıyon biz kullanmıyozmu kardeşim neyin boşunu yapıyorsun .daynen kanka aynen kötü 6 aydır kullandığım koltuğu bana kötüleme bir zahmet D:
oksen kullanıyon biz kullanmıyozmu kardeşim neyin boşunu yapıyorsun .d
Koltuklar iyiymiş bu arada, umarım gerçekten işine yarayan koltuğu alırsın. Sırtını terletmemesine dikkat et kankam. xDrive markasının koltuğunu aldım ve çoğunlukla sırtım su gibi oluyor. Hawk markasının oyuncu koltuğunu daha iyi olarak söylüyorlar. Bir bakmalısın bence.Merhaba XPrimenin İndirimini Gördüm Ve 2 Koltuk Arasında Kaldım hangisini almalıyım. uzun süredir kullandığım rampage koltugumun oturma yeri yırtıldı ve göçtü. 4000 TL Bütçem Var 1.80 Civarında Boyum var hangisini almalıyım sizin başka öneriniz varmı? Bu Koltuklarda Yırtılma Çökme Gibi Bir Sorun Olurmu??
XPrime Cool Kumaş Oyuncu Koltuğu
XPrime Cool Kumaş Oyuncu Koltuğu İle Rahatlık Ve Şıklığı Bir Arada Bulun. Uzun Oyun Seansları İçin İdeal Konfor Sunar!xprime.com.trXPrime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu Sarı - XPrime
XPrime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu Sarı ve Tüm XPrime Oyuncu Koltuklarını Hemen Şimdi Resmi Web Sitesinde İnceleyin!xprime.com.tr
onu bende merak ediyorum denememi gerektirecek bir şey yaşamadım daha rp kodunu yorumu yazdığıma dair beyan attığım gibi vermişlerdi benimhawkın musteri hizmetlerinii cok ovduler, o yuzden iki gun once fab modelini aldım.
kaç kg sin kanka fab kullanıyorum hawkın 110 kgyim ben marttan beri gıcırdama harici sorununu görmedimbiraz kilolu biriyim çökme vs yaparmı?
o rp muhabbeti bilgilendirmesi nerde hocam. Ürünüm bugun geldi. Çok kaliteli degilmis ama rahat geldi bana.onu bende merak ediyorum denememi gerektirecek bir şey yaşamadım daha rp kodunu yorumu yazdığıma dair beyan attığım gibi vermişlerdi benim
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaç kg sin kanka fab kullanıyorum hawkın 110 kgyim ben marttan beri gıcırdama harici sorununu görmedim
kağıt olarak koltuğun üstünde geliyor ordaki numaraya aldığınız yere yorum attığınıza dair kanıt atıyorsunuz istediğinizi soruyor size ardındanda ulaştırıyorlardı şuan hala devam ediyor mu bilmiyorum maalesefo rp muhabbeti bilgilendirmesi nerde hocam. Ürünüm bugun geldi. Çok kaliteli degilmis ama rahat geldi bana.
sadece kurulum kagıdı vardı cok incelemedim valla.kağıt olarak koltuğun üstünde geliyor ordaki numaraya aldığınız yere yorum attığınıza dair kanıt atıyorsunuz istediğinizi soruyor size ardındanda ulaştırıyorlardı şuan hala devam ediyor mu bilmiyorum maalesef