Neler Yeni

Hangi Koltuğu Almalıyım??

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Sadettin Y
biraz kilolu biriyim çökme vs yaparmı?
95 kilo 185 boyum var. Daha ürün gelmedi ancak 120kg+ destegi var. Oturma yerindeki sünger veya hangi malzeme varsa sanırım bir kaç ay sonra kenarlara dogru toparlanıyormus. Ancak elinle düzeltebiliyormussun( 1 yıl oncesinin incelemesinde boyle bir yorum gordum. Markanın da feedbackler cercevesinde guncelleme yaptıgını duydum. Bu sebeple bu sorun yeni üretimlerde ortadan kalkmıs olabilir.)

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Tekemen
Oyuncu koltuğu sahibi biri olarak tekrar bir koltuk alsam kesinlikle Fileli sırtımı kapatcak bir koltuk alırdım ikea da olan markus tarzı. Oyuncu koltukları kullandıkları kumaş itibariyle terletiyor ve fileliler gibi öyle bacaklarını açarak rahat davranamıyorsun. Evde hem fileli hem oyuncu koltuğu var ben fileli kullanıyorum şuan kışların yavaştan gelmesiyle ona geçerim artık yani oyuncu koltugu almaya heveslendiysen üstüne bir visco yastık siparişide vermeyi unutma. 2-3 bine al belini kapatan fileli koltuk bide trendyolda sırt ve oturma viscoları bu vereceğin paralardan 10000000000 kat daha rahat edersin şimdiden söyleyeyim.

Roche

80+ Bronze
95 kilo 185 boyum var. Daha ürün gelmedi ancak 120kg+ destegi var. Oturma yerindeki sünger veya hangi malzeme varsa sanırım bir kaç ay sonra kenarlara dogru toparlanıyormus. Ancak elinle düzeltebiliyormussun( 1 yıl oncesinin incelemesinde boyle bir yorum gordum. Markanın da feedbackler cercevesinde guncelleme yaptıgını duydum. Bu sebeple bu sorun yeni üretimlerde ortadan kalkmıs olabilir.)
bende 3 aydır kullanıyorum zaten yıllardır kullanmıyorum. ben aldığımdan beri herhangi bir değişiklik yapılmadı. 1.85 - 1.90 arası boyum, 90 da kilom var.

TLCWeeb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Berke

Aquinas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Salih Kılıç
Instagram
slhklc0
Steam
https://steamcommunity.com/id/bimkasasi
Discord
Aquínas#2019
Merhaba XPrimenin İndirimini Gördüm Ve 2 Koltuk Arasında Kaldım hangisini almalıyım. uzun süredir kullandığım rampage koltugumun oturma yeri yırtıldı ve göçtü. 4000 TL Bütçem Var 1.80 Civarında Boyum var hangisini almalıyım sizin başka öneriniz varmı? Bu Koltuklarda Yırtılma Çökme Gibi Bir Sorun Olurmu??

Koltuklar iyiymiş bu arada, umarım gerçekten işine yarayan koltuğu alırsın. Sırtını terletmemesine dikkat et kankam. xDrive markasının koltuğunu aldım ve çoğunlukla sırtım su gibi oluyor. Hawk markasının oyuncu koltuğunu daha iyi olarak söylüyorlar. Bir bakmalısın bence.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hawkın musteri hizmetlerinii cok ovduler, o yuzden iki gun once fab modelini aldım.
onu bende merak ediyorum denememi gerektirecek bir şey yaşamadım daha rp kodunu yorumu yazdığıma dair beyan attığım gibi vermişlerdi benim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz kilolu biriyim çökme vs yaparmı?
kaç kg sin kanka fab kullanıyorum hawkın 110 kgyim ben :D marttan beri gıcırdama harici sorununu görmedim

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Sadettin Y
onu bende merak ediyorum denememi gerektirecek bir şey yaşamadım daha rp kodunu yorumu yazdığıma dair beyan attığım gibi vermişlerdi benim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaç kg sin kanka fab kullanıyorum hawkın 110 kgyim ben :D marttan beri gıcırdama harici sorununu görmedim
o rp muhabbeti bilgilendirmesi nerde hocam. Ürünüm bugun geldi. Çok kaliteli degilmis ama rahat geldi bana.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
o rp muhabbeti bilgilendirmesi nerde hocam. Ürünüm bugun geldi. Çok kaliteli degilmis ama rahat geldi bana.
kağıt olarak koltuğun üstünde geliyor ordaki numaraya aldığınız yere yorum attığınıza dair kanıt atıyorsunuz istediğinizi soruyor size ardındanda ulaştırıyorlardı şuan hala devam ediyor mu bilmiyorum maalesef

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
Sadettin Y
kağıt olarak koltuğun üstünde geliyor ordaki numaraya aldığınız yere yorum attığınıza dair kanıt atıyorsunuz istediğinizi soruyor size ardındanda ulaştırıyorlardı şuan hala devam ediyor mu bilmiyorum maalesef
sadece kurulum kagıdı vardı cok incelemedim valla.

Top Bottom