indirim kurdu
80+
sallamak parayla olsa fakir kalırdınkredi sorgulatmak kredi notunu düşürüyor bilmeyenler için
sallamak parayla olsa fakir kalırdınkredi sorgulatmak kredi notunu düşürüyor bilmeyenler için
sallamak parayla olsa fakir kalırdın
"Kredi sorgulatmak" nasıl oluyor bilmiyorum ama kredi notunu sorgulatmak kredi notunu düşürmez, bilmeyenler için.
Alıntıyı görüntüle
Findeks in kendi sitesinde yazan bilgiye göre düşürmüyor. Ama aslı nedir bilemem.
Şikayet sayfasındaki adam puanını yüksek görünce kredi kartı almış ayrıca da kredi çekmiş. Bu geçici bir risk oluşturabilir. Düzenli ödemesine bağlı olarakta tekrar yükselişe geçebilir. Puan yükseltmek için düzenli ödeme yapılmalı diye biliyorum. Sürekli kredi çek puanın tavan yapsın olur mu öyle şeybizim gönlümüz zengin aslanım bilmiyorsan öğren, yaşın yetseydi zaten biliyor olurdun o ayrı konu:
https://www.sikayetvar.com/findeks/findeks-paket-satin-alinca-puani-dusuruyor
![]()
Çok sayıda kredi başvurusu yapmak kredi notunu düşürüyor!
BDDK’nın verilerine göre, bireysel kredilerin ve kredi kartlarının toplam kredilere oranının, uzun bir aradan sonra 2022’de yüzde 20’nin altına düştüğü görülüyor. Konuyu değerlendiren uzmanlar, enflasyonun bireysel kredilerin kompozisyonunu önemli ölçüde değiştirmesiyle birlikte ödeme güçlüğüne...www.ntv.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
yalan söylemeyen bir bankacıya sorun, bankacı ve sigortacıyım burada propaganda yapmıyorum olan ne ise onu söylüyorum, prim kasmanıza gerek yok gereksiz savunmalar yaparak.
kimse yoğurdum eşki demez, işin ucunda para var, şuan ücretsiz olabilir sorgulama ama, gerçek notu düşürür, sürekli sorgulatmayın 3 ay ara ile sorgulatın ki puan olumlu yönde yükselsin.
puan sorgulamak kredi puanını düşürmezbizim gönlümüz zengin aslanım bilmiyorsan öğren, yaşın yetseydi zaten biliyor olurdun o ayrı konu:
https://www.sikayetvar.com/findeks/findeks-paket-satin-alinca-puani-dusuruyor
![]()
Çok sayıda kredi başvurusu yapmak kredi notunu düşürüyor!
BDDK’nın verilerine göre, bireysel kredilerin ve kredi kartlarının toplam kredilere oranının, uzun bir aradan sonra 2022’de yüzde 20’nin altına düştüğü görülüyor. Konuyu değerlendiren uzmanlar, enflasyonun bireysel kredilerin kompozisyonunu önemli ölçüde değiştirmesiyle birlikte ödeme güçlüğüne...www.ntv.com.tr
yalan söylemeyen bir bankacıya sorun, bankacı ve sigortacıyım burada propaganda yapmıyorum olan ne ise onu söylüyorum, prim kasmanıza gerek yok gereksiz savunmalar yaparak.
kimse yoğurdum eşki demez, işin ucunda para var, şuan ücretsiz olabilir sorgulama ama, gerçek notu düşürür, sürekli sorgulatmayın 3 ay ara ile sorgulatın ki puan olumlu yönde yükselsin.
ulan arkadaş her yorumda bir hata olur muymuş olurmuş evet puan sorgulamak düşürmez doğru dedin ama kredi başvurusunu aynı ay içerisinde birden fazla yapmak ve red yemek puan düşürür 1 kere düşürmez sadece 2.de düşürürpuan sorgulamak kredi puanını düşürmez
kredi başvurusu yapıp ret yemek kredi puanını düşürmez
yanlış bilinen gerçekler
Kredi başvurusu yapmak kredinin onaylansa da onaylanmasa da kredi notunu düşürür. Kredi çekmek kısa vadede ( ilk bir kaç ay ) kredi notunu düşürür. Düzenli ödemelerle (5-6 ay düzenli ödeme sonrası) kredi puanı yükselir. Kredinin tamamen kapatılması bile kredi notunu düşürebilir. Çünkü kredi kapatıldığında toplam kredi limitiniz düşmüş oluyor. Düzenli aralıklarla kredi notunun sorgulatılması kredi puanını arttırır. Bir ayda 10-15 kez kredi notunun sorgulatılması da kredi notunu düşürebilir.
Valla benim findeks premium aboneliği var 2 senedir. İlk defa böyle bir şey duydum. Ben ayda 20 defa kredi notuma bakıyprumdur. Şuan 0 falan olması lazım değil mi dediğine göreKredi başvurusu yapmak kredinin onaylansa da onaylanmasa da kredi notunu düşürür. Kredi çekmek kısa vadede ( ilk bir kaç ay ) kredi notunu düşürür. Düzenli ödemelerle (5-6 ay düzenli ödeme sonrası) kredi puanı yükselir. Kredinin tamamen kapatılması bile kredi notunu düşürebilir. Çünkü kredi kapatıldığında toplam kredi limitiniz düşmüş oluyor. Düzenli aralıklarla kredi notunun sorgulatılması kredi puanını arttırır. Bir ayda 10-15 kez kredi notunun sorgulatılması da kredi notunu düşürebilir.
Bu raporda puan gözükmüyor sadece risk olarak derecelendirmiş orta mı vs. falandün para verip sorgulatınca gelen pişmanlık hissi 1480 mi ne puanım
Aynı hata bendede çıktı.Bende niye böyle bir hata verdi son aşamada?
Alıntıyı görüntüle