Neler Yeni

Hangi Kredi ücretsiz kredi notu (Findeks)

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Y K
sallamak parayla olsa fakir kalırdın

bizim gönlümüz zengin aslanım bilmiyorsan öğren, yaşın yetseydi zaten biliyor olurdun o ayrı konu:

https://www.sikayetvar.com/findeks/findeks-paket-satin-alinca-puani-dusuruyor

Mesaj otomatik birleştirildi:

"Kredi sorgulatmak" nasıl oluyor bilmiyorum ama kredi notunu sorgulatmak kredi notunu düşürmez, bilmeyenler için.

:) yalan söylemeyen bir bankacıya sorun, bankacı ve sigortacıyım burada propaganda yapmıyorum olan ne ise onu söylüyorum, prim kasmanıza gerek yok gereksiz savunmalar yaparak.

Alıntıyı görüntüle

Findeks in kendi sitesinde yazan bilgiye göre düşürmüyor. Ama aslı nedir bilemem.

kimse yoğurdum eşki demez, işin ucunda para var, şuan ücretsiz olabilir sorgulama ama, gerçek notu düşürür, sürekli sorgulatmayın 3 ay ara ile sorgulatın ki puan olumlu yönde yükselsin.

ermania

80+
bizim gönlümüz zengin aslanım bilmiyorsan öğren, yaşın yetseydi zaten biliyor olurdun o ayrı konu:

:) yalan söylemeyen bir bankacıya sorun, bankacı ve sigortacıyım burada propaganda yapmıyorum olan ne ise onu söylüyorum, prim kasmanıza gerek yok gereksiz savunmalar yaparak.

kimse yoğurdum eşki demez, işin ucunda para var, şuan ücretsiz olabilir sorgulama ama, gerçek notu düşürür, sürekli sorgulatmayın 3 ay ara ile sorgulatın ki puan olumlu yönde yükselsin.
Şikayet sayfasındaki adam puanını yüksek görünce kredi kartı almış ayrıca da kredi çekmiş. Bu geçici bir risk oluşturabilir. Düzenli ödemesine bağlı olarakta tekrar yükselişe geçebilir. Puan yükseltmek için düzenli ödeme yapılmalı diye biliyorum. Sürekli kredi çek puanın tavan yapsın olur mu öyle şey :)

Kyuzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Nurullah Özdemir
Kredi başvurusu yapmak kredinin onaylansa da onaylanmasa da kredi notunu düşürür. Kredi çekmek kısa vadede ( ilk bir kaç ay ) kredi notunu düşürür. Düzenli ödemelerle (5-6 ay düzenli ödeme sonrası) kredi puanı yükselir. Kredinin tamamen kapatılması bile kredi notunu düşürebilir. Çünkü kredi kapatıldığında toplam kredi limitiniz düşmüş oluyor. Düzenli aralıklarla kredi notunun sorgulatılması kredi puanını arttırır. Bir ayda 10-15 kez kredi notunun sorgulatılması da kredi notunu düşürebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Barış
dün para verip sorgulatınca gelen pişmanlık hissi 1480 mi ne puanım

puan sorgulamak kredi puanını düşürmez
kredi başvurusu yapıp ret yemek kredi puanını düşürmez

yanlış bilinen gerçekler

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
puan sorgulamak kredi puanını düşürmez
kredi başvurusu yapıp ret yemek kredi puanını düşürmez

yanlış bilinen gerçekler
ulan arkadaş her yorumda bir hata olur muymuş olurmuş evet puan sorgulamak düşürmez doğru dedin ama kredi başvurusunu aynı ay içerisinde birden fazla yapmak ve red yemek puan düşürür 1 kere düşürmez sadece 2.de düşürür

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Y K
Kredi başvurusu yapmak kredinin onaylansa da onaylanmasa da kredi notunu düşürür. Kredi çekmek kısa vadede ( ilk bir kaç ay ) kredi notunu düşürür. Düzenli ödemelerle (5-6 ay düzenli ödeme sonrası) kredi puanı yükselir. Kredinin tamamen kapatılması bile kredi notunu düşürebilir. Çünkü kredi kapatıldığında toplam kredi limitiniz düşmüş oluyor. Düzenli aralıklarla kredi notunun sorgulatılması kredi puanını arttırır. Bir ayda 10-15 kez kredi notunun sorgulatılması da kredi notunu düşürebilir.

boşa nefes harciyoruz, boşver insanları doğru yöneltsende muhalefet olacak illaki çıkacaktır, yorum yapmaya bile değmez, açıklamaya gerek yok bu saatten sonra bazı anlamayanlara.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Valla benim findeks premium aboneliği var 2 senedir. İlk defa böyle bir şey duydum. Ben ayda 20 defa kredi notuma bakıyprumdur. Şuan 0 falan olması lazım değil mi dediğine göre

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
Muhammet
Bende niye böyle bir hata verdi son aşamada?
1672864801557.png

Top Bottom