Neler Yeni

Hangi kulakligi alayim

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,766
İsim
Toxpox
Çünkü bildiğim kadarıyla piyasadaki en iyi oyuncu kulaklığı Delta S.
Yani en azıdan @Toxpox'un dediğine göre.
ROG Theta 7.1 modeli de olabilir. Gerçek 7.1 sürücülere sahip nadir kulaklıklardan.

Profilime yazdığımdan bahsediyorsanız "hayatımda deneyimlediğim en iyi kulaklık" demiştim diye hatırlıyorum.
Deneyimlediklerim arasından en iyisi fakat hepsi içinden en iyisi mi, bilmiyorum.

DaffyGraphic

80+ Silver
paha olan kalitelidir kardeşim (!) Tabiikide Delta S

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
ROG Theta 7.1 modeli de olabilir. Gerçek 7.1 sürücülere sahip nadir kulaklıklardan.

Profilime yazdığımdan bahsediyorsanız "hayatımda deneyimlediğim en iyi kulaklık" demiştim diye hatırlıyorum.
Deneyimlediklerim arasından en iyisi fakat hepsi içinden en iyisi mi, bilmiyorum.
Profil'deki mesajdan ziyade buradaki cümlenize bakarak söyledim. :)
Adsız2.png
Zaten siz hariç kullanan bir çok kişide mikrofon dışında çok memnun olduklarını söylüyor.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,766
İsim
Toxpox
Profil'deki mesajdan ziyade buradaki cümlenize bakarak söyledim. :)
Alıntıyı görüntüle
Zaten siz hariç kullanan bir çok kişide mikrofon dışında çok memnun olduklarını söylüyor.
ROG Theta 7.1'den bahsedince bi' şüpheye düştüm ve hâlâ şüpheliyim.
Mikrofonundan ben de şikayetçiydim fakat birazcık ayar ile gayet iyi sonuç alınabiliyor.
Varsayılan olarak fazla gürültü önleme ile geliyor, bunu kısarak boğuk sesi azaltabiliyoruz. Ek olarak "Mükemmel Ses" ayarını da düzgün ayarlayınca daha da iyi sonuç elde edilebilir.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
ROG Theta 7.1'den bahsedince bi' şüpheye düştüm ve hâlâ şüpheliyim.
Mikrofonundan ben de şikayetçiydim fakat birazcık ayar ile gayet iyi sonuç alınabiliyor.
Varsayılan olarak fazla gürültü önleme ile geliyor, bunu kısarak boğuk sesi azaltabiliyoruz. Ek olarak "Mükemmel Ses" ayarını da düzgün ayarlayınca daha da iyi sonuç elde edilebilir.
Anladım teşekkür ederim.
Bir sorum olacak,daha önce Theta 7.1 kulaklığı deneyimlendiniz mi ?
Eğer deneyimlediyseniz sizce aradaki fiyat farkında değecek bir fark olduğunu düşüyor musunuz ? (Delta S ile karşılaştırınca)

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,766
İsim
Toxpox
Anladım teşekkür ederim.
Bir sorum olacak,daha önce Theta 7.1 kulaklığı deneyimlendiniz mi ?
Eğer deneyimlediyseniz sizce aradaki fiyat farkında değecek bir fark olduğunu düşüyor musunuz ? (Delta S ile karşılaştırınca)
Keşke deneyimleyebilseydim.
Deneyimleyemediğim için şüpheli konuşuyorum.
Net cevap veremem fakat şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Theta 7.1 cidden ağır bir kulaklık. Uzun saatler kullanmayı düşünüyorsanız pek uygun olmayabilir.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Keşke deneyimleyebilseydim.
Deneyimleyemediğim için şüpheli konuşuyorum.
Net cevap veremem fakat şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Theta 7.1 cidden ağır bir kulaklık. Uzun saatler kullanmayı düşünüyorsanız pek uygun olmayabilir.
Sağol hocam vakit ayırdığın için,İnşallah yakın zamanda deneyimleyip konusuna da açarsın forumda.
Kendim için değil de bilgi sahibi olmak adına sordum yoksa nerde bizde o para. :D (JD 710 Kullanıyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom