Neler Yeni

Yardım Hangi kulaklığı almalıyım sizce?

Bergee

80+ Silver

shurik3n_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İLHAN
f-p james al derim çok bi farkları yok bildiğim kadarıyla

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
James Donkey alacaksanız Gaming Gecesi indirimlerinden alın. Fiyatı 280-300 TL arasında oluyor.

Bergee

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

shurik3n_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İLHAN
JD alırsam arkadaştan alacağım kutusu dahi açılmamış JD 711 var elinde 250tl'ye salıyor bana :D

Öneriniz için teşekkürler hocam :)
o zaman çok daha iyi, hiç durmayın derim 2 kişiye önerdim 2side memnun JD'den

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Furkan
Kesinlikle James Donkey almayın. James Donkey 720 aldım ve hiç rahat değil ses yüksekliği bası çok iyi ama başka kulaklık kullanınca aradaki farkı cidden anlıyorsun. Böyle ses boğuk gibi geliyormuş sanki. 400 lira gibi bütçe var sanırım. Arkadaşım Gamepower mihawk aldı indirimlerde. Malzeme,görünüş ve ses kalitesi olarak James Donkey den çok daha iyi. Onun dışında kronik sorunu var mı bilemem ama James Donkey almayın. Kalitesiz kulaklık işkencedir.

Bergee

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle James Donkey almayın. James Donkey 720 aldım ve hiç rahat değil ses yüksekliği bası çok iyi ama başka kulaklık kullanınca aradaki farkı cidden anlıyorsun. Böyle ses boğuk gibi geliyormuş sanki. 400 lira gibi bütçe var sanırım. Arkadaşım Gamepower mihawk aldı indirimlerde. Malzeme,görünüş ve ses kalitesi olarak James Donkey den çok daha iyi. Onun dışında kronik sorunu var mı bilemem ama James Donkey almayın. Kalitesiz kulaklık işkencedir.
Hocam gamepower almamaya yeminliyim. Bir kere o hataya düştüm bir daha düşmem JD'yi denerim daha iyi :D Gamepower zamanında çok kullandık hep sorunlarla karşılaştım.

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Caner Karadağ
Marka olarak aralarında aoc alırdım ben diğerleri güven vermiyo

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Furkan
😅Hocam kesinlikle tavsiye etmiyorum. GP almayın tabii ki sizin fikriniz. Param olduktan sonra bende almam ama JD de almayın kesinlikle. Ben ikisinin arasındaki farkı görünce gerçekten çok şaşırdım. JD daha kalitelidir diye bekledim ama alakası yokmuş. Biraz daha araştırıp mümkünse biraz yukarlara çıkıp sağlam bir şey almanızı öneriyorum. Çünkü kulaklık işi çok sakatmış. Kalitesiz kulaklık belli bir süreden sonra işkenceye dönüyormuş. Eğer çok vakit geçiriyorsanız bi tık kaliteli almakta fayda var. 😊
Cevapla ile yazmayı unutmuşum. 😊
@Bergee

Bergee

80+ Silver
😅Hocam kesinlikle tavsiye etmiyorum. GP almayın tabii ki sizin fikriniz. Param olduktan sonra bende almam ama JD de almayın kesinlikle. Ben ikisinin arasındaki farkı görünce gerçekten çok şaşırdım. JD daha kalitelidir diye bekledim ama alakası yokmuş. Biraz daha araştırıp mümkünse biraz yukarlara çıkıp sağlam bir şey almanızı öneriyorum. Çünkü kulaklık işi çok sakatmış. Kalitesiz kulaklık belli bir süreden sonra işkenceye dönüyormuş. Eğer çok vakit geçiriyorsanız bi tık kaliteli almakta fayda var. 😊
Cevapla ile yazmayı unutmuşum. 😊
@Bergee
Hocam 2. kulaklık olacak bu zaten 1 adet kablosuz kulaklığım mevcut bunuda yanına kardeşim için alıcam beraber oyun oynarken diye :D Yani çok yüksek ses ile oynanmayacak edilmeyecek :D Teşekkürler yinede güzel düşünceniz için :)

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Furkan
Hocam 2. kulaklık olacak bu zaten 1 adet kablosuz kulaklığım mevcut bunuda yanına kardeşim için alıcam beraber oyun oynarken diye :D Yani çok yüksek ses ile oynanmayacak edilmeyecek :D Teşekkürler yinede güzel düşünceniz için :)
O zaman tamam hocam güle güle kullanın. Bende yakın zamanda yeni kulaklık alacağım JD kenarda duruyor öylesine. İyi eğlenceler şimdiden. 😊

Bergee

80+ Silver
O zaman tamam hocam güle güle kullanın. Bende yakın zamanda yeni kulaklık alacağım JD kenarda duruyor öylesine. İyi eğlenceler şimdiden. 😊
Teşekkürler hocam sizede 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,551
Üyeler
164,326
Son üye
Ufukpkds
Top Bottom