Hangi Kulaklığı almalıyım?

Alihan

80+
Reaksiyon skoru
4
3 Kulaklık arasında kaldım hangisini önerirsiniz?

(Not : fps oyunları oynuyorum.)
(Not 2 : 850 TL bütçem var en fazla sizin önerdiğiniz kulaklık varsa yazarsanız iyi olur.)

1-
Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Oyuncu Kulaklığı

2-
Asus ROG Strix Fusion 300 LED 7.1 Oyuncu Kulaklığı

3-

hangisi sizce?

razer kraken te

3 Kulaklık arasında kaldım hangisini önerirsiniz?

(Not : fps oyunları oynuyorum.)
(Not 2 : 850 TL bütçem var en fazla sizin önerdiğiniz kulaklık varsa yazarsanız iyi olur.)

1-
Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Oyuncu Kulaklığı

2-

3-

hangisi sizce?
850 tl ye daha iyi kulaklıklar alınabilir bence ve razer kulaklıkta başarılı değil diye biliyorum klavye mouse asus ise mikrofonu beceremiyor

850 TL ye daha iyi kulaklıklar alınabilir bence ve razer kulaklıkta başarılı değil diye biliyorum klavye mouse asus ise mikrofonu beceremiyor
Razer kulaklığı gauet de beceriyor. Kraken X ya da Kraken Lite bakıp yorum yapmayın. Kraken T.E. Cloud ll den bile daha iyi.

Kraken T.E. öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız anakartınız nedir?

850 TL ye daha iyi kulaklıklar alınabilir bence ve razer kulaklıkta başarılı değil diye biliyorum klavye mouse asus ise mikrofonu beceremiyor
Razerın uygun fiyatlı yapıcam diye çöp yaptığı kulaklıklara denk gelmişsin sen hatta razerın pişman eden kulaklığı diye filan videoları da var kraken x ve mobile için yaptığı bi kulaklık vardı herhalde onlara kötü diyolar bu fiyat aralığı ve üstünde gayet başarılı kulaklıklar yapıyor bende te kullanıyorum ( bende almadan önce forumda razer kulaklıkta kötü demiştim beni bilgilendirmişlerdi hatta altta yazan T.P.G bilgilendirmişti aldım şuan gayet memnunum

Cloud alpha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,737
Üyeler
188,651
Son üye
Warnez
Geri