Neler Yeni

Hangi kulaklığı almalıyım ?

Windows 11

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bana şuan hem telefonda kullanabilceğim hemde bilgisayarda kullanabilceğim kablosuz bir kulaklık lazım oyun oynuyorum fakat eğlenmek için herhangi bir ciddiyet vs yok o yüzden 7.1 şart değil.Oyuncu kulaklığı olması şart değil.Aynı zamanada müzikle ilgileniyorum elektro gitar çalıyorum fakat eğlenmek için hobi amaçlı bu yüzden müzik kulkalığı olmasıda şart değil.Kriterlerim sadece hem telefonda hem bilgisayarda kullanabilceğim kablosuz (wireless değil bluetooth ) olması tercihimdir.Arctis 3 bt nasıldır ? Tam istediğim gibi JBL lere falan baktım ama mikrofonlarında sıkıntı varmış sanırım discordda bozulma oluyormuş.Beatsler bütçemi aşıyor.950 yi geçmezse iyi olur...

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Hocam müzik için diyorsunuz mikrofonu napacaksınki

gork1syo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Görkem Salih Güner
Arkadaşlar bana şuan hem telefonda kullanabilceğim hemde bilgisayarda kullanabilceğim kablosuz bir kulaklık lazım oyun oynuyorum fakat eğlenmek için herhangi bir ciddiyet vs yok o yüzden 7.1 şart değil.Oyuncu kulaklığı olması şart değil.Aynı zamanada müzikle ilgileniyorum elektro gitar çalıyorum fakat eğlenmek için hobi amaçlı bu yüzden müzik kulkalığı olmasıda şart değil.Kriterlerim sadece hem telefonda hem bilgisayarda kullanabilceğim kablosuz (wireless değil bluetooth ) olması tercihimdir.Arctis 3 bt nasıldır ? Tam istediğim gibi JBL lere falan baktım ama mikrofonlarında sıkıntı varmış sanırım discordda bozulma oluyormuş.Beatsler bütçemi aşıyor.950 yi geçmezse iyi olur...
Logitech yeni bir kulaklık çıkartıyor Türkiye piyasasına girmesini bekleyebilirsin... G733 mikrofonu fazla iyi, 30 saat tek şarj, kullanım süresi ve 20 Metre menzil.

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Kablosuz olması tercihimdir birde jbl lerde mikrofonda sıkıntı varmış sanırım discordda ses bozuluyormuş ayrıca birde mikrofon almak istemiyorum çok hantallar.JBL olursa JBL BT700 veya JBL BT750 JBL E55T düşünüyorum bu modeller hakkında bilgisi olan var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Online derslerde discord konuşmalarında lazım oluyor
Hocam bütçen,iz çok iyi steelseries artic 5 öneririm

Top Bottom