Neler Yeni

Hangi Kulaklığı Almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Sercan Çil
HyperX Cloud II veya türevleri. Nedenine gelirsek:

-Rahat.
-Metal gövdeli yani sağlam. Buna rağmen de ağır değil.
-Yıllardır üst üste önerilen ve kendini kanıtlamış bir model.
-Oyun için ses kalitesi üst düzey buna karşın müzik de kaliteli olarak dinlenebilir düzeyde.

Çıktığı yıldan beri kullanıyorum. 5 yıl oldu ve daha bu sene suni deri olan kafa bandının iç kısımları hafiften soyulmaya başladı o da sıcak havalar ve derimizin terinden kaynaklı. Diğer kulaklıkları da denedim ve bu fiyat bandında bir daha alacak olsam, HyperX'ten başka bir şey alacağımı sanmıyorum.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
HyperX Cloud II veya türevleri. Nedenine gelirsek:

-Rahat.
-Metal gövdeli yani sağlam. Buna rağmen de ağır değil.
-Yıllardır üst üste önerilen ve kendini kanıtlamış bir model.
-Oyun için ses kalitesi üst düzey buna karşın müzik de kaliteli olarak dinlenebilir düzeyde.

Çıktığı yıldan beri kullanıyorum. 5 yıl oldu ve daha bu sene suni deri olan kafa bandının iç kısımları hafiften soyulmaya başladı o da sıcak havalar ve derimizin terinden kaynaklı. Diğer kulaklıkları da denedim ve bu fiyat bandında bir daha alacak olsam, HyperX'ten başka bir şey alacağımı sanmıyorum.
HyperX evet çok kaliteli ama ne biliyim uzaktan bakınca pek hoşuma gitmiyor. Hepsini denemeye gideceğim zaman beni etkilerse onu alırım ama öbür türlü üsttekilerden birini alcağım ki o da muhtemelen SS Arctis 5 olacak.Ama tavsiye için teşekkürler. Denemeye gittiğim zaman yazdıklarını göz önünde bulunduracağım.

Top Bottom