Neler Yeni

Hangi Kulaklığı Almalıyım?

0ryy

80+
Reaksiyon skoru
11
ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım yada sizin "bu kulaklık daha iyi moruq bunlari boşver sen bunu al" diye önerebileceğiniz yine aynı bütçede bir kulaklık varmı?

Ben şuan H2002P kullanıyorum sesinden baya memnunum geçen sene haziranda 750₺ aldım. Mikrofonu gayet iyi ses kalitesi üst düzeye yakın.
Ama eğer 1000 ₺ gibi bir bütçen var ise Havit FUXI-H3 almanı öneririm hem kablosuz hem kumaş pedler ile daha kaliteli bir kullanım sağlar .

• Beğen
Reaksiyonlar: 0ryy
ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım yada sizin "bu kulaklık daha iyi moruq bunlari boşver sen bunu al" diye önerebileceğiniz yine aynı bütçede bir kulaklık varmı?

Bu ürün bazen 500 TL bandında indirime giriyor imkan varsa bekle , 10-15 günde bi indirime koyuyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: 0ryy

Havit almanı tavsiye etmiyorum ürünleri çok dayanıksız en ufak problemde servis sana sırtını dönüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ o üst kafaya gelen kemerleri plastikten yapıyorlar esnemiyor kafana takarken çat diye kırılırsa paran yanar haberin olsun

Geri