Tabii ki ekledimBunların arasına arctis nova 5 wireless i de ekleyebilir miyizbende bu kulaklıkların arasındayım
peki hs80max mı yoksa blackshark v2 pro 2023 mü ?hs80max kesinlikle tartışmasız
Razerdan kulaklık konusunda uzak dur.peki hs80max mı yoksa blackshark v2 pro 2023 mü ?
o kadar mı ekside razerRazerdan kulaklık konusunda uzak dur.
Her konuda fiyatını hiç haketmiyoe.o kadar mı ekside razer
peki fiyatları bir kenara sadece performans olarak hangisi daha iyi ?Her konuda fiyatını hiç haketmiyoe.
cloud 3 wireless kullanıyorum stok hali ses seviyesi yetersiz geldi ses kaliteside 5 bin liralık değildi ama dolby accsess ile çözdüm aşırı memnunumHerkese Selam,
Görseldeki kulaklıklar arasında kaldım hangisini önerirsiniz?
Şimdiden teşekkürler.
burada şu etken giriyor micin dışarıda olması hoşuna gider mi yoksa çıkarmak ister misin kullanmadığında veya ikinci mikronun var mı bunun dışında ikincisi hs80 max kafası ayarlanmıyor kafana oturursa alabilirsin yoksa hs80 max alamazsın denemeden almak risk oluyor yani kafan ortalama ise al ama koca kafalı isen rahat edemeyebilirsinpeki hs80max mı yoksa blackshark v2 pro 2023 mü ?
dışarıda olması veya çıkması önemli değil 2.ekranım var ama neden sordun onu anlamadım ve hs80 de blacksharkda kafama oluyorburada şu etken giriyor micin dışarıda olması hoşuna gider mi yoksa çıkarmak ister misin kullanmadığında veya ikinci mikronun var mı bunun dışında ikincisi hs80 max kafası ayarlanmıyor kafana oturursa alabilirsin yoksa hs80 max alamazsın denemeden almak risk oluyor yani kafan ortalama ise al ama koca kafalı isen rahat edemeyebilirsin
HS80 al daha iyi.dışarıda olması veya çıkması önemli değil 2.ekranım var ama neden sordun onu anlamadım ve hs80 de blacksharkda kafama oluyor