Hoooaydaaa bak küçük beyinli dostum konu kapanacak hâlâ küçük beyinli diyosunMillete durduk yere laf atma o zaman küçük beyinli kardeşim
Hs35 o dediğin ama fiyatı iyiymiş olabilir.Ben bu kulaklığı aldım yakın zamanda gayet memnunum. Media markt mağazalarında fiyatı daha uygun hatta 489tl sanırım.Corsair HS50 PRO CA-9011215-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS50 PRO CA-9011215-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS50 PRO CA-9011215-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Corsair şaşırtmaz.
Tamamdır ilgin için teşekkürler, Yanlış anlaşılma için kusura bakmaHs35 o dediğin ama fiyatı iyiymiş olabilir.
En azından annesi değersiz olup milletin annesine laf atmıyorum dostum .DHoooaydaaa bak küçük beyinli dostum konu kapanacak hâlâ küçük beyinli diyosun
Hele annesini emcüklediğimin oğluna bak heleTamamdır ilgin için teşekkürler, Yanlış anlaşılma için kusura bakma
Mesaj otomatik birleştirildi:
En azından annesi değersiz olup milletin annesine laf atmıyorum dostum .D
Sorun değil rica ederim dostum. Bakma sen böylelerine. Klavye delikanlılığı yapıyorlar...Tamamdır ilgin için teşekkürler, Yanlış anlaşılma için kusura bakma
En azından annesi değersiz olup milletin annesine laf atmıyorum dostum .D
Jin nasılSorun değil rica ederim dostum. Bakma sen böylelerine. Klavye delikanlılığı yapıyorlar...
yoo hs50 proHs35 o dediğin ama fiyatı iyiymiş olabilir.
Dostum 60 yazdın sanki başta yada ben yanlış gördüm dostum...yoo hs50 pro
aldım çünkü ve kutusuyla bakışıyorum şuan sadece belki 499tl olabilir
O ne ?Jin nasıl
Çok iyi fiyatmış @VirtudeN bakmanı öneririm.yoo hs50 pro
aldım çünkü ve kutusuyla bakışıyorum şuan sadece belki 499tl olabilir
a 60 yazdıysam özür dilerim HS50 pro olucakDostum 60 yazdın sanki başta yada ben yanlış gördüm dostum...
O ne ?
Çok iyi fiyatmış @VirtudeN bakmanı öneririm.