Neler Yeni

Hangi Kulaklığı Tercih Etmeliyim.

Ephesus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Kamil Berke Kapıcıoğlu
Bütçe
2000

1000-2000tl arası bulduğum kulaklıkların linklerini bıraktım bunlardan hangisini tercih etmek mantıklı olur sizin başka öneriniz varsa söylerseniz sevinirim iyi forumlar.

Ephesus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Kamil Berke Kapıcıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ömer Faruk Tay

1000-2000tl arası bulduğum kulaklıkların linklerini bıraktım bunlardan hangisini tercih etmek mantıklı olur sizin başka öneriniz varsa söylerseniz sevinirim iyi forumlar.
Kablolu kulaklık konusuna okeysen hyperx al yok sadece kalite değil dengeli ve kablosuz olsun dersen havitin kablosuzuna bak gerisine bakma bile. Rampage in falan da benzer bütçede kablosuz modelleri vardır onlara da bak incelemelerini izle öyle al. Furylevel in rampage ile ortak çıkardığı kulaklık var ona da bakabilirsin çok kaliteli değil ama dengeli ve kablosuz modeller daha mantıklı

Ephesus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Kamil Berke Kapıcıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablolu kulaklık konusuna okeysen hyperx al yok sadece kalite değil dengeli ve kablosuz olsun dersen havitin kablosuzuna bak gerisine bakma bile. Rampage in falan da benzer bütçede kablosuz modelleri vardır onlara da bak incelemelerini izle öyle al. Furylevel in rampage ile ortak çıkardığı kulaklık var ona da bakabilirsin çok kaliteli değil ama dengeli ve kablosuz modeller daha mantıklı
Hocam Valorant pubg oynuyorum baya havit yeterli olur mu o oyunlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.trendyol.com/havit/game...687?boutiqueId=678229&merchantId=968&v=1.79.9
14 aydır kullanıyorum taş gibi kulaklık sadece ilk aldığımda kablolar birbirine çok dolanıyordu zamanla geçti 900 liraya almıştım o zaman
Bende h2002p almayı düşünüyordum zaten kalan bütçeyle de mousepad alırım

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ömer Faruk Tay
Hocam Valorant pubg oynuyorum baya havit yeterli olur mu o oyunlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende h2002p almayı düşünüyordum zaten kalan bütçeyle de mousepad alırım
Bimden kulaklık alsan o da yeterli olur önemli olan ne kadar kalite beklediğin. Kablosuz olması çok konforlu hissettirir. Üstüne bide kumaş ped daha da konforu arttırır. Ama dışarı ses verir malzeme kalitesi aham şaham kaliteli değildir fiyatına göre bi beklentiye girersen gayet yeter.

Top Bottom