Neler Yeni

Yardım Hangi kulaklık daha iyidir?

haglam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ali
Bütçe
1500
Arkadaşlar 4 tane güzel kulaklık buldum ancak hangisi olacağı konusunda emin değilim. Sizce bu 4 kulaklık arasından hangisi daha iyidir?

Aslında kablosuz olması benim açından daha iyi olur çünkü yatarak gamepad ile oyunlar oynamak istiyorum. Eğer hiçbiri para etmez kablolu al derseniz alabilirim ama arada ciddi fark yoksa kablosuz çok daha iyi olur benim için.

Bu arada sizce Asus TUF Gaming H3 Wireless alınır mı? Şuan da aktif olarak TUF gaming M5 ve K3 kullanıyorum ancak ikisinden de memnun değilim. RGB SYNC yaptığım zaman oyunun tam ortasında mouse gidiyor ve kabloyu çıkarıp takmam gerekiyor. TUF Gaming H3 kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim.

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Numan Ceylan
Bence biraz bekle dişini sık 25 Kasımda Cloud Core Wirelees DTS al. Aralarından en iyi seçimin bu olur + olarak kablosuz ve HyperX kalitesi ve güvenceside kazanırsın.

haglam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence biraz bekle dişini sık 25 Kasımda Cloud Core Wirelees DTS al. Aralarından en iyi seçimin bu olur + olarak kablosuz ve HyperX kalitesi ve güvenceside kazanırsın.
Aslında 1100TL'ye düştüğü zaman almayı planlıyordum ancak Logitech G435 tasarımı ve hafifliği çok ilgimi çektiği için kaçırdım. Ben de 25 Kasımı beklemek istiyorum ama şimdi alıp daha sonra iade ederek 25 Kasım günü de indirimden yararlanabilirim. Şuan BİM'in 25 liralık kulaklığı ile oynuyorum ve ara tatili böyle geçirmek beni biraz üzer açıkçası.

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Numan Ceylan
Aslında 1100TL'ye düştüğü zaman almayı planlıyordum ancak Logitech G435 tasarımı ve hafifliği çok ilgimi çektiği için kaçırdım. Ben de 25 Kasımı beklemek istiyorum ama şimdi alıp daha sonra iade ederek 25 Kasım günü de indirimden yararlanabilirim. Şuan BİM'in 25 liralık kulaklığı ile oynuyorum ve ara tatili böyle geçirmek beni biraz üzer açıkçası.
İnan Logitech'in G Pro kulaklığı dışında kulaklık alınmaz şuan. Zamanında G332, G633 Artemis ve G35 kullandım. 5 para etmez israf yığınları, Boş beleş modeller.
Şuan piyasda 1000TL ve üstü alınabilecek en mantıklı seçim Cloud core Wirelees'dir, Bu model dışında alınan modeller bunu mumla aratır.

Bak tekrardan unutmadan, Kulaklık kişisel kullanım ürünü olduğu için vs. bazen iade almayabiliyorlar. Denemek istersen tabikide çok iyi fikir, fakat elinde patlayabilir haberin olsun. Ben şimdiye kadar 3 tane kulaklık iade ettim ama 2 tanesini zar zor ettim.

Top Bottom